Moda

Muči te što obući za posao kada je vani pakleno vruće? Donosimo ti pet modnih kombinacija

  • Spremanje za posao ne mora biti stresno i može biti puno brže ako imaš ideju o tome što ćeš sutra odjenuti
  • Vjerujemo da svi imamo taj problem tijekom cijele godine, a posebice ljeti kada temperature prelaze 30 stupnjeva i u hladu
  • Da bismo ti olakšali zadatak, zavirili smo u aktualnu ponudi i pronašli pet modnih kombinacija za posao kad je vani pakleno vruće

Puno smo toga zaboravili tijekom posljednjih godinu dana (za početak ležerno komunicirati s drugim ljudima), a odijevanje za ured prilično je visoko na popisu. Ali sada, kad se radna mjesta opet počinju otvarati, vrijeme je da se vratiš u punom sjaju. Dovoljno je teško otkriti modernu odjeću prikladnu za posao kad su temperature iznimno visoke.

Naravno, želiš da ti bude ugodno na putu do posla, a da se kasnije ne smrzavaš ispod klime. Pokazala bi što više preplanulog tena, ali na poslu moraš biti primjereno odjevena? Da bismo ti olakšali odabir ljetne radne odjeće, nadahni se sljedećim stilskim idejama odjeće prikladnim za posao.

Možda vas zanima Ako se pita muškarce ovo je najljepši model haljine! Ovaj svestrani komad uspješno nosi i mlada Zadranka Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anda (@andaslife)

Midi suknja

Midi suknje ležernija su varijanta poslovnih suknji. Ne samo da su ugodnije za nositi nego izgledaju puno bolje od klasičnih uskih modela. Bilo da su jednobojne ili s nekim zanimljivim uzorkom, savršeno će se uklopiti i u poslovni look.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Zara (229,90 kuna), Mango (169,90 kuna), Mohito (199,90 kuna)

Tri prelijepa modela ravnih sandala koje se posebno ističu ovo ljeto

Bijele hlače

Vjerujemo da su svi modeli bijelih hlača omiljene hlače svih djevojaka preko ljeta. Lako se kombiniraju uz ljetne majice, košulje i bluze, a o chic modnim dodacima da i ne govorimo. Također, sjajno je što na bijele hlače možeš iskombinirati i apsolutno svaku vrstu obuće. 

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Reserved (159,90 kuna), Bershka (149,90 kuna), Zara (199,90 kuna)
Možda vas zanima Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Košulja-haljina

Modeli haljina koje izgledaju kao košulje osvojile su gotovo sve djevojke, a uz to su odličan komad koji možeš isfurati na posao. Super je što ova haljina ne izgleda skroz poslovno pa nakon posla opušteno možeš otići s frendicama na kavu ili s dečkom na spoj i izgledat ćeš sjajno. 

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Mango (299,90 kuna), Reserved (249,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Ovi modni komadi su savršeni za ljeto na otvorenom! Imaš li već neke u svom ormaru?

Kombinezon 

Ovoga ljeta često imamo priliku vidjeti i kombinezone u kombinaciji s običnim t-shirtom i, priznajemo, nama se to jako sviđa. Ako želiš nešto elegantniji look, možeš pokušati i s košuljom - na tebi je da se poigraš različitim idejama i kombinacijama.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Reserved (229,90 kuna), Mango (249,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @victoria_fox0001

Haljina s gumbima

Haljine s gumbima apsolutni su must have ove sezone pa ne vidimo razlog zašto ih ne bi nosile i na posao. Naravno, model haljine odaberi ovisno o okruženju u kojem radiš. U svakom slučaju preporučujemo one kratkih rukava i dužine iznad koljena, a ako je na poslu dopušten nešto ležerniji dress code, dobar izbor su i one iznad koljena i s debelim bretelama.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Mango (169,90 kuna), Mohito (229,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Photo: Instagram@ torispelling

Komentari 0