Moda
Only kaput s plaštom

Ovaj kaputić nosile bi i Kate Middleton i Meghan Markle. Našle smo ga na Zalandu

  • Chic kaput s plaštom u dužoj i kraćoj verziji jedan je od omiljenih izbora i Kate Middleton i Meghan Markle, a smo odličnu opciju po povoljnoj cijeni pronašle na Zalandu
  • Kaput brenda Only dolazi u četiri boje, a u svakom će našem zimskom outfitu biti pravo osvježenje
  • Njegova snižena cijena danas može biti još povoljnija uz posebnu ponudu

Kaputi raznih modela trenutno su dostupni u kolekcijama svih modnih brendova, a najčešće viđamo duže modele oversize krojeva ili više strukirane siluete s remenom ili pojasom, no u raznolikoj ponudi na Zalandu naišle smo na doista poseban model kraćeg kaputića s plaštom.

Only kaput s plaštom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Only kaput s plaštom (sad 30,05 eura) Only kaput s plaštom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Only kaput s plaštom (sad 30,05 eura)

Kaput krasi širi  i zvonoliki A kroj s prorezima za ruke, što 'rukave' zapravo čini iznimno širokog izgleda, a dužina do bedara idealna je za kombiniranje i s hlačama i suknjama, ali i haljinama. Krasi ga klasičan ovratnik s reverima te niz dekorativnih gumbiju, a dolazi u četiri predivne nijanse, dvije trenutno iznimno popularne, bordo i jarko crvenu te uvijek dobar klasičan izbor koji uključuje crnu i krem.

Only kaput s plaštom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Only kaput s plaštom (sad 30,05 eura) Only kaput s plaštom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Only kaput s plaštom (sad 30,05 eura)

Ovakav model kaputa lagan je za kombiniranje te svakom outfitu donosi i posebnu dozu eleganciju, stoga su ga u nekoliko svojih javnih pojavljivanja odabrale i Kate Middleton i Meghan Markle. Meghan je sivi model špricanog uzorka iz kolekcije Caroline Herrere nosila prošle godine na eventu Kevina Costnera za dobrotvornu zakladu One805, dok Kate često bira ovakve modele kapute, još češće i haljina s plaštem, a crveni kaputić s potpisom Catherine Walker nosila je prilikom službenog posjeta predsjednika i prve dame Južne Koreje Ujedinjenom Kraljevstvu prošle godine.

Meghan Markle u kaputu s plaštom | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Meghan Markle

Možda vas zanima DryRobe zovu kaputom za sva godišnja doba, a obožavaju ga svi, od Rite Ore do Harryja Stylesa Rubrika Moda Moda

Kate Middleton | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kate Middleton

Cijena Only kaputića koji bi se sigurno svidio i Kate i Meghan trenutno je snižena na 30,05 eura, a danas je dostupan i po još više sniženoj cijeni s posebnom ponudom.

 

Možda vas zanima Nose se kaputi s krznenim ovratnikom! Izdvojili smo 8 ključnih modela od kojih su dva dizajnerska na sjajnom popustu Rubrika Moda Moda
Photo: Zalando

Komentari 0