Moda

Zadnji ulovi na popustima: najbolji komadi do 199 kn!

Znamo da si vjerojatno već dobro pretražila dućane, a vjerojatno i pronašla koji komad za sebe! No, tko kaže da su sniženja gotova? Ovo su posljednji dani i cijene su brutalno niske!

Znamo da uvijek ima mjesta u ormaru za neku novu krpicu. Zato bez grižnje savjesti možeš krenuti u potragu za novom odjećom. Više manje je sada sve  sniženo 50% i više. Pogotovo ako uspiješ naći kaput  čija ja početna cijena bila 800 kuna da je sada snižen na recimo, 199 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

ZARA: Ogrtač 149; Kimono 149 kn; Gležnjače 99 kn, Bundica od umjetnog krzna 149 kn

Ako bolje pogledamo, sva snižena roba u high street trgovinama je došla upravo na tu povoljnu cijenu - 199. U Zari je izbor i više nego bogat: mogu se pronaći kaputi do 199 kuna, kao i ekscentrični kimono po istoj cijeni. No, nikad ti nije dosta kupiti samo jedan komad. Jer tko može odoljeti cipelama ovog high street giganta? Njihove gležnjače se sada mogu pronaći već od 59 kuna!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zara: Mini suknja 79 kn, Hlače 99 kn; Haljina na vezanje 99 kn

U Mangu je velik izbor cvjetnih haljina koje jedva čekamo odjenuti u prvim danima proljeća. Iako su originalno dio zimske kolekcije, cvjetni uzorci se, ako ćemo iskreno, mogu nositi 365 dana godišnje. Također, ne možemo odoljeti njihovim predivnim poslovnim hlačama koje dobiju neku razigranu crtu, poput volana ili dodatnih zipova.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

MANGO: Haljina 169 kn; Košulja 84.90 kn; Haljina slip 139 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

MANGO: Jakna 169 kn; Torbica 169 kn; Hlače 124.90 kn

Švedski high street gigant je uvijek korak ispred. Počinju s popustima prije službenih sniženja, a već je dio nove proljetne kolekcije na nekom sniženju. Što se tiče bazičnih komada odjeće, H&M ima jako velik izbor. No, nisu samo vestice neutralnih boja ili obične traperice na popustu. U ponudi ima fantastičnih kimona na vezanje koje su i ogrtač i haljina u jednom. Definitivno nešto što nije za klasičarke!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

H&M: Bluza na vezanje 179 kn, Štikle 179 kn; Haljina na vezanje 150 kn; Bluza 79 kn; Suknja plise 129 kn

Možda vas zanima Shopping manija: što kupiti na sniženjima ovog vikenda? Rubrika Moda Moda

Što se tiče Pull&Beara i Bershke, za oko su nam zapele jako dobre i povoljne cipele. Većina gležnjača je do 100 kuna, a nećeš pogriješiti ako već sad kupiš sandale po 79 kuna. Sada ih možeš nositi uz čarape, baš kako preporučuje Pinterest. Po ljeti na gole noge naravno! Sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bershka, 149 kn; Gležnjače 79 kn; Body 50 kn; 

Pull & Bear: Traperice 79 kn;  Torbica 69 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0