Moda

Shopping manija: što kupiti na sniženjima ovog vikenda?

Obišli smo čak 13 trgovina vodećih brendova i odabrali komade koje se isplati uloviti dok su na sniženjima! Neka vikend shopping groznica počne...

Dugoočekivana sezonska sniženja u punom su uzletu, a kako bi potraga za dobrim „ulovom“ bila što lakša posjetili smo poslovnice najistaknutijih brendova na hrvatskom tržištu, koji u svom asortimanu imaju baš sve što bi mogli zatrebati - odjeću, obuću, donje rublje, modne dodatke i putni asortiman. Ponuda je zaista velika pa iskoristi sezonske popuste već ovog vikenda i upotpuni svoju kolekciju komadima po super povoljnim cijenama...

Carpisa

Carpisa je poznata po bezvremenskim modnim dodacima, a trenutno je kompletan asortiman snižen za 50%! Odabrali smo jednu klasičnu vrećastu torbu (jer pristaje svakome), te jedan bezvremenski večernji komad koji ćeš nositi zauvijek.

 | Autor: miss7 miss7 Carpisa velika dnevna (399,50 kuna) i pismo-torba (87 kuna)

Fashion&Friends

U ovoj trgovini možeš pronaći puno luksuznijih brendova čije su kolekcije jesen-zima sada snižene do 50%. Nama su se najviše svidjele popularne MOU čizme te tenisice s platformom koje su najavljene kao veliki trend za proljeće!

 | Autor: miss7 miss7 Čizme MOU (2.680 kuna) i tenisice Premiata (1.110 kuna)

Guess

U Guessu smo otkrili čak 40 % popusta na dio ženskog asortimana, salonke i cipele na petu te 50% popusta na Marciano kolekciju! Helou, pa ovo je idealno vrijeme za investiciju u jednu dizajnersku jaknu, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 Guess haljina (734 kune) i jakna (731 kuna)

Možda vas zanima Fantastična umjetna krzna - i gdje ih pronaći na sniženju! Rubrika Moda Moda

Guess Accessories

Ako si pak više tip koji voli uložiti u modne dodatke, predlažemo da baciš oko na ove Guessove. Naime, cijela kolekcija jesen-zima snižena je za 30%, a ako te ove cipele neće uvjeriti...

 | Autor: miss7 miss7 Jesi više za Guessove cipele (1.130 kuna) ili torbicu (727 kuna)?

Guliver

Hrvatski brend obuće nam ove sezone nudi čak 60% sniženja na cjelokupan asortiman, a kolekcija obuće jesen/zima 2017 snižena je i do 50%. Mi smo za sebe odabrali i jedne visoke, ali i niske čizme...

 | Autor: miss7 miss7 Guliver ima i visoke (1.060 kuna), ali i niske čizme (564 kuna)!

Heraldi

Još jedan high-end trgovina koja u svojoj ponudi ima brojne dizajnerske brendove, snizila je svoje cijene i do 50%! To znači da hvatamo popuste na brendove poput Paula Smitha, Herna, Harrys of London, JOOP!-a kao i na Jil Sander, Joseph, Rochas, Proenzu Schouler, Herno, Church’s te Victoria Beckham. Kaput na sniženju? Da, molim vas!

 | Autor: miss7 miss7 Herno (4.025 kuna) ili Joseph (3.550 kuna) kaput?

Yamamay

E ovu priliku ne propuštamo! U Yamamayu smo otkrili 30-50% popusta na dio kolekcije jesen/zima i ODMAH odabrali nekoliko komada za 2018. godinu.

 | Autor: miss7 miss7 Yamamay bodi (160 kune) i grudnjak (223 kuna)

Liu Jo

Ovaj obožavani brend svoju kolekciju jesen/zima snizio je do 50%. Ako imaš koji njihov komad na wish listi, sada je pravo vrijeme da da uloviš!

 | Autor: miss7 miss7 Liu Jo torba (812 kuna) ili haljina (972 kuna)

Palmers

U Palmersu se pripremi na 30% popusta na odabrane artikle iz muške i ženske kolekcije jesen/zima, a ako e znaš odakle krenuti naši favoriti bi te mogli inspirirati. 

 | Autor: miss7 miss7 Palmers grudnjak (318.50 kuna) i gaćice (158.90 kuna)

Replay

Svi oni komadi iz Replaya o kojima sanjamo, sada su sniženi do 60%! Odabrali smo cipele i torbicu, ali ne brini - i ostatak kolekcije jesen/zima također je snižen prema tome uvijek možeš odabrati ovaj komad koji ti nedostaje u vlastitoj kolekciji.

 | Autor: miss7 miss7 Replay cipele (450 kuna) i torbica (805 kuna)

Springfield

Ej! Ova suknja košta 75 kuna! A i ostatak Springfieldove kolekcije jesen-zima je snižen za 60%. Pa nema šanse da odolimo ovim komadima i ovim cijenama!

 | Autor: miss7 miss7 Springfield suknja (75 kuna) i hlače (95 kuna)

The Core

Svi brendovi o kojima inače sanjamo u The Core-u su sada sniženi i do 50%. Ralph Lauren, Calvin Klein, UGG, Napapijri, Gant, Versace Jeans i Cavalli Class samo su neki od njih, a mi smo odabrali super puffer jaknu Tommy Hilfigera kao i dva divna novčanika!

 | Autor: miss7 miss7 Tommy Hilfiger jakna (1330 kuna) te novčanik mali (349 kuna) i veliki (594 kuna)

Zaks

Zlatarnice Zaks nude 50% na kolekciju srebra i čelika, 40% na novu kolekciju srebra, 30% na kolekciju satova, 25% na kolekciju zlata i briljanata te 40% za dio asortimana briljanata. Mi smo odabrali klasični crni ručni sat koji NIKAD neće biti out te predivni srebrni prsten koji svaka djevojka želi...

 | Autor: miss7 miss7 Furla sat (1204 kuna) i srebrni prsten (450 kuna)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0