Moda

Fantastična umjetna krzna - i gdje ih pronaći na sniženju!

Nakon što smo posljednjih nekoliko tjedana provele u kaputićima od umjetnog krzna, sigurno se sve možemo složiti da je ovaj komad obilježio zimu 2017./2018. Drage naše missice, upravo zato danas donosimo 20 genijalnih krznenih ulova sa sniženja...

Umjetno krzno, Teddy coat, kaput od duge dlake - ovo je bila sezona čupavaca i mekih krznenih jaknica. Sada, kada je napokon stiglo vrijeme sezonskih sniženja, znaš da je idealni trenutak za pokoji dobar ulov. Cijene kaputa u nekim su high-street trgovinama drastično pale pa smo se baš zato odlučile baciti u pravu malu potragu za najboljim komadima. 

Možda vas zanima Kakve to bundice obožavaju poznate Hrvatice? Rubrika Stars Stars

S obzirom na to da je umjetno krzno - umjetno, nema neke prevelike razlike u kvaliteti materijala od brenda do brenda, prema tome slobodno možeš odabrati komad koji koji ti se bojom, dužinom i modelom najviše sviđa i najbolje uklapa u vlastiti modni stil i postojeću kolekciju vlastitog ormara. 

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear (199 kuna), Stradivarius (229 kuna), Zara (499 kuna)

Klasični krzneni kaput dobro će ti doći u različitim prilikama - od onih svečanijih pa sve do casual kombinacija. Kako bi ga najviše iskoristila odaberi komad u nekoj neutralnoj boji poput smeđe, crne ili svjetlije kremaste nijanse - nosit ćeš ga najviše i njegova će ti se investicija uvijek itekako isplatiti.

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (335 kuna), Pull&Bear (199 kuna), Bershka (199 kuna)

Ove su godine posebno popularni i krzneni kaputići od nešto duže dlake jer izgledaju totalno statement! Također, siva nijansa je možda i najpopularnija za ovu sezonu dok za sljedeću dizajneri predviđaju veliku popularnost šarenih bunda.

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (229 kuna), Stradivarius (229 kuna), Stradivarius (299 kuna)

Bez brige, mi smo već sada pronašli genijalne šarene komade...

 | Autor: miss7 miss7 Mango (399 kuna), Mango (399 kuna), Zara (345 kuna), French Connection (560 kuna)

Roza, plava, crvena, žuta, zelena,... Boje na jaknama nikad nisu izgledale bolje, a ako si djevojka koja većinu vremena provodi u crnim komadima, onda je šarena jakna točno za tebe. Savršeno će podići svaku naizgled "običnu" kombinaciju i ostaviti ubojit modni dojam!

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (460 kuna), Mango (399 kuna), Zara (499 kuna), Mango (399 kuna)

I za kraj, možda najopakija među krznenim jaknicama. Leopard print nikad nije OUT, a ove jakne to i dokazuju. Iz sezone u sezonu, leopard jakne od umjetnog krzna sve nam se više sviđaju, a ako si čekala cijelu godinu da uloviš jedan ovakav komad na sniženju, sada je tvoj trenutak! Meke, udobne, tople i nevjerojatno stajliš - ma tko bi im odolio?!

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear (399 kuna), H&M (365 kuna), H&M (440 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0