Stars

Kakve to bundice obožavaju poznate Hrvatice?

Mekana, čupava bundica apsolutno je najbolji odabir za hladne zimske dane - a to najbolje znaju naše poznate fashionistice!

Kad bismo morali odabrati jedan trend ili komad koji je obilježio zimu 2017. - definitivno bi to bio krzneni kaputić. Uvijek se zalažemo za onaj od imitacije, odnosno "lažnog" krzna, a upravo takvi čupavi kaputići u svim varijantama, dužinama i oblicima vladaju sezonom. I dok neke biraju komade od eko krzna, a druge od pravoga, jedno je sigurno - i naše su poznate cure veliki fanovi čupavih, mekanih kaputića! Nose ih na kavu, na crveni tepih, na pozornicu. Jednobojne, dvobojne ili prošarane - ma baš sve prolaze, dokle god čuvaju toplinu i stil. 

Nina Badrić u svojoj kolekciji ima nekoliko čupavaca i rado ih nosi u različitim prilikama. Na snimanjima, pozornicama i crvenih tepisima. Ima nešto jako damski i elegantno u bundama, a Nina to uspješno iznova i dokazuje.

 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

I Lana Jurčević veliki je fan mekih kaputića, a u njima se često pojavljuje na zagrebačkoj špici, ali i na svojim nastupima. Lana je poznata kao cura koja voli biti trendi i moderna pa je logično da nije mogla odoljeti krznenim ljepotanima.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Pjevačica Maja Šuput ove je godine na reviju dizajnerice Aleksandre Dojčinović stigla u cropped modelu krznenog kaputića i pokazala nam kako ga nositi u kombinaciji s dugom toaletom.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Video: Pitali smo poznate po čemu će pamtiti 2017. Rubrika Stars Stars

Severina je poznata kao obožavateljica skupocjenih bunda, a ove godine nam je u sjećanju ostala njezina roza kombinacija s čupavim kaputićem.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Olja Vori je u svoju kolekciju krznenih kaputića dodala i leopardasti model iz H&M x Erdem kolekcije! Ako ovaj kaputić nije kao stvoren za Olju, onda ne znamo...

 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Ella Dvornik je ove zime odabrala kraći višebojni model koji i u casual kombinacijama izgleda totalno cool i trendi. Novopečena mama zna da je ovo komad u koji se isplati uložiti...

Poznata dizajnerica Marina Lacković bira sivi krzneni kaputić koji pristaje uz baš SVE! Na casual, ali i svečane kombinacije; uz hlače, ali i super fancy haljinu - siva bunda je zakon!

Nevena Rendeli je za izlazak odabrala haljinicu i kratki rozi kaputić, a upravo ovakve modele možeš pronaći u gotovo svim high- street trgovinama. Podiže svaku kombinaciju u trenu!

 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Voditeljica Ana Radišić ipak preferira klasičnu crnu bundu koja nikad, ali baš nikad ne izlazi iz mode! Već na prvi pogled izgleda toliko meko, toplo i udobno da je odmah želimo u vlastitom ormaru.

 

Objavu dijeli Ana Radisic (@anaradisic)

Photo: Instagram @severina

Komentari 0