Moda

Za zaljubljenice u cipele: trik s ledom pomoći će da te cipele ne žuljaju

  • Kakve veze led ima s tvojim cipelama? E, pa vidjet ćeš!
  • Ovaj je trik izvrstan za sve kojima su cipele neodoljive pa kupi i one neudobne i tijesne
  • No svojih ljepotica se ne trebaš odreći ni kad žuljaju - možeš ih proširiti

Većini nas žena, većinu vremena, cipele su vrlo važna stavka u životu. Nismo sve Imelda Marcos da ih imamo u tolikom broju i tako skupe, ali... Dovoljno govori podatak da prosječna žena ima 26 pari. A malo je vjerojatno da se u tih 26 pari neće naći i neke koje nas tako opako žuljaju da ih nosimo rijetko do nikad. Vjerojatno bi većima muškaraca postavila logično pitanje "a zašto si ih kupila ako su ti premale?", ali oni ne bi razumjeli i da im odgovorimo.

Možda vas zanima Riža je naš omiljeni prilog, ali jesi li znala da je možeš i ovako koristiti? Rubrika Beauty Beauty

Možda su bile na sniženju pa nismo sitničarile da budu baš točan broj. Možda su nam se tako svidjele da smo ih kupile mada je bilo evidentno da nas stišću? Možda nas je prevario osjećaj u dućanu i nismo skužile kako su neudobne. Možda imamo široko stopalo, a kalup je uzak. Možda su nam taj dan noge bile u top formi, a sad su natečene. Možda...

Ukratko, svaka od nas završi s nekoliko pari koje leže na dnu ormara ili se obuvanje plaća ogromnim žuljevima. Nema smisla ni jedno ni drugo. S ovim trikom vrlo ćeš lako cipele malo rastegnuti, taman toliko da ti savršeno pristaju. Jedino što ti treba jesu dvije vrećice sa zip zatvaračem, voda i zamrzivač. Napuni vrećicu dopola vodom, zatvori i zaguraj je što možeš dublje u vrh cipela. Stavi cipele u zamrzivač i pusti da se voda zamrzne. Nakon toga iz izvadi i pusti da se led u cipelama otapa 20 minuta. Nakon ovog postupka cipele bi trebale biti proširene i udobnije za nošenje nego prije.

Možda vas zanima Kupuješ nove cipele? Prije odlaska u trgovinu trebala bi znati ovih 5 stvari Rubrika Moda Moda

Ako nisi sigurna kako sve napraviti pogledaj video... 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0