Moda
Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! 1/9 Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju! Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju!

Za tebe ili za poklon dragoj osobi: Ove narukvice totalni su hit i dolaze u genijalnom pakiranju!

  • Sudeći po lijepom vremenu proljeće je praktički počelo, a kad dođe vrijeme za tanju odjeću i kraće rukave, nama na pamet padaju - narukvice!
  • Postoji li bolji trenutak da razveseliš sebe ili neku dragu osobu novim komadom nakita koji će unijeti malo živosti u svaki outfit? 
  • Za oko su nam zapele neodoljive i šarmantne narukvice koje naprosto oduševljavaju, a idealne su i kao poklon za bilo koju priliku - osim što su iznimno pristupačnih cijena, totalni su hit i nepogrešiv odabir ako želiš nekoga razveseliti

Narukvice na špagici već su godinama popularne i omiljen su modni dodatak mnogih djevojaka i žena. I ovog su proljeća apsolutni hit i želimo ih u svim bojama, a osim što se same volimo njima počastiti, odlična su ideja za poklon frendici, sestri, mami, sestrični ili nekoj drugoj, dragoj nam osobi - osobito ako želiš pokloniti nešto kreativno, šarmantno i originalno. 

Nama su ovih dana za oko zapele takve narukvice iz Argentuma - kolekcije Honest Bracelets i Honest Bracelets Stardust neodoljive su i možda najslađe kolekcije koje smo dosad vidjele. Osim što ih krase genijalni motivi privjesaka, ove narukvice dolaze u preslatkom pakiranju s porukom koju biraš sama. 

OSVOJI šarmantnu Argentum Honest Bracelets Stardust narukvicu i razveseli se! Poklanjamo dvije predivne narukvice kojima nećeš moći odoljeti! 

 | Autor: argentum argentum

Simpatičan znak pažnje u kreativnom pakiranju

Ove narukvice hrvatske su proizvodnje, a dolaze s raznim otkačenim i simpatičnim motivima u srebrnoj i pozlaćenoj varijanti - alien, pizza, kaktus, žirafa, hobotnica, šator, mjesec ili oblačić samo su neki od motiva koje možeš odabrati, a vjeruj nam, nećeš se moći zaustaviti samo na jednoj. 

 | Autor: argentum argentum Zahvaljujući špagicama u šarenim i zemljanim tonovima lako se kombiniraju, a zbog posebnog pakiranja nepogrešiv su poklon za svaku priliku i zajamčeno će izazvati osmijeh na licu svake žene. Naime, Honest Bracelets dolaze u malom, kreativnom pakiranju s porukicom (sama biraš između nekoliko različitih poruka). U svakom slučaju, ako si u situaciji da ne znaš što pokloniti nekome za imendan, rođendan ili neku drugu prigodu, s ovim šarmantnim narukvicama nećeš pogriješiti. 

 | Autor: argentum argentum

Za svakog ponešto

Honest Bracelets zaista su presladak znak pažnje, a njihova je posebnost u tome što se mogu odabrati prema karakteru osobe kojoj ih želiš pokloniti. Za one otkačenog karaktera nepogrešiv su izbor motivi aliena, žirafe i hobotnice, dok će one avanturističkog duha sigurno razveseliti motivi kaktusa, bicikla ili šatora. Ako tražiš kul i originalan poklon za frendicu koja je veliki foodie, narukvica s motivom pizze definitivno će je oduševiti, a za one romantičnije duše možeš izabrati motiv srca, oblačića, zvijezde ili mjeseca. 

Narukvice pronađi u Argentum poslovnicama ili naruči na webshopu gdje te do 11. travnja, uz kod ARGENTUM10 čeka dodatnih  10% popusta na sve proizvode (osim na dostavu), a za više inspiracije baci oko i na njihov Instagram profil. Što god da odabereš, bilo za sebe ili za nekog drugog, jedno je sigurno - ove će se narukvice nositi uz osmijeh. A upravo je osmijeh najbolji dar koji možemo pokloniti sebi i drugima. 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: argentum
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • drmrgood

    Meni najdraži nakit nalazi se ovdje: https://elisfantasy.com/