Moda

YSL više nije u igri. Angelina Jolie ima novu najdražu torbu, nosi je svuda i sa svime

  • Volimo pogledati što nosi Angelina Jolie jer svakako je dama s puno stila koji je izbrusila posljednjih godina
  • Njezino odijevanje nikad nije uključivalo napadne komade, prevladavaju klasika i neutralne boje
  • No strast su joj, čini se, torbe. I to, najčešće velike torbe, poput ove od koje se ne odvaja

Prošlo ljeto Angelina se nije odvajala od svoje YSL torbe. I stvarno, Icare Maxi Shopping torba koju je za Saint Laurent dizajnirao Anthony Vaccarello bila je it torba prošlog ljeta, a popularnost (i cijenu od 3900 eura) drži i danas. Nosile su ju i naše poznate dame poput Nives Ivanišević, nosile su je i žene na ulicama hrvatskih gradova pa smo je ne jednom snimili za uličnu modu. No dosta o njoj. I dlje je suuuper, ali nije više u fokusu, barem ne u Angelininom.

Angelina Jolie i kći Sahara Možda vas zanima Angelina Jolie u šetnji Rimom nosi prekrasnu ysl torbu vrijednu 25.000 kuna Rubrika Moda Moda

Glumica, redateljica i aktivistica za ljudska prava i šire ima očito novu ljubav. Icare ni na vidiku, a u posljednje vrijeme redovito se pojavljuje s istom torbom. Da budemo precizniji, nosila ju je u čak pet različitih prilika u kojima je snimljena, s pet različitih outfita.

1. Uz crnu maksi haljinu, crni kaput i nude salonke

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

2. Uz bijelu maksi haljinu i bež sako od rebrastog samta

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

3. Uz crni sako i crnu haljinu od pletenine

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

4. Uz all-beige kombinaciju

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

5. Uz crne hlače, top s čipkom i crni sako

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Kao što znamo i vidimo, Angelina voli jednobojne outfite u neutralnim bojama, najčešće u crnoj boji, ali i bijeloj i bež. Uz koju ovakva torba s uzorkom ne samo da dobro pristaje nego je skoro pa nužna - zanimljiv komad koji će razbiti kolorističku monotonost i podići cijeli outfit. A o čemu je riječ?

 | Autor: Promo Promo Foto: Promo

Riječ je o torbi brenda Celine, modelu Triomphe, jednom od brojnih iz serije s tim nazivom. Ovaj koji je glumica odabrala je velika shopping torba od tekstila s vodoravnim izvezenim Triomphe uzorkom. Boja je crno-bijela (ista torba postoji i u dvije smeđe nijanse), detalji su izvedeni od teleće kože, sa zlatnim metalnim detaljima. Cijena je 1950 eura, no ove Angelinine trenutačno nema na zalihama. Šmrc?

Photo: Profimedia

Komentari 0