Moda

WOW! Ne možemo se nagledati izdanja u kojem je Franka Batelić prošetala špicom

  • Mlada pjevačica prošetala je središtem Zagreba u all black kombinaciji preko koje je odjenula ružičasti kaput
  • Trudna Franka viđena je u društvu svog ljubimaca, petogodišnjeg Oskara
  • Ovo je jedna od rijetkih prilika u posljednje vrijeme da vidimo Franku u javnosti jer se povukla kako bi uživala u trudnoći 

Kao što smo već pisali, kaputi u boji su vrlo popularni ove sezone. Da je to tako, zna lijepa Franka Batelić (27) koja je danas u jednom takvom prošetala središtem Zagreba. Između raznih boja, pjevačica se odlučila za ružičasti kaput koji je podigao njezinu all black kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka je bila u društvu petogodišnjeg ljubimca Oskara te je kupila cvijeće s kojim će ukrasiti svoj zagrebački dom koji dijeli sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom.  Frankin jednostavan, a efektan stajling činila je crna haljina koja je seže malo ispod koljena, kožnate tajice, niske čizme na vezanje te crna mornarska kapa i okrugle naočale. Ružičasti kaput razvedrio je zagrebačku nedjelju, a pjevačica nije mogla proći nezamijećeno. 

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Možda vas zanima Ove zime kaputi se nose u bojama - pogotovo u ove 4 - a mi smo pronašli prelijepe modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Podsjetimo, bračni par Ćorluka sudbonosno da je izrekao u istarskim Balama u srpnju 2018. godine, a sredinom kolovoza ove godine objavili su da im početkom 2020. godine stiže sinčić.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0