Moda

Vruće hlačice i crvene čizmice: ova djevojka zna kako osvojiti grad

  • Kombinacija ne mora uvijek biti modno savršena da bi zaslužila pohvale
  • Možemo ocijenjivati i smionost, provokativnost, seksepil...
  • Plavokosa prolaznica svakako odnosi bodove u sve tri kategorije

Eto kako tipični ljetni komad poput vrućih, odrezanih traperica tako kratkih da s donje strane iz njih proviruju džepovi prilagoditi malkice hladnijim danima i učiniti ih prikladnim za šetnju gradom. Mlada plavokosa djevojka se dosjetila: dodala im je dugački pleteni kardigan - inače, ovaj komad bit će jedan od "it" odjevnih predmeta ove zime. Neobavezni, opušteni i topao komad dobar je jesenski suputnik u jutarnjem obilasku grada.

Možda vas zanima Ova prolaznica složila je zamamnu kombinaciju s dugačkom traper suknjom Rubrika Moda Moda

Ipak, mnogo su upečatljivije crvene kaubojke. Riječ je o Zarinom prošlogodišnjem modelu - da nije njihove žarke boje i načina na koji fino, ovako uske i s povišom petom izdužuju noge, ostatak stajlinga ne bi sam po sebi bio tako zamjetljiv, a uz traperice čine ga još samo crna majica, sunčane naočale i jednostavna torbica. Kako ti se sviđaju?

 | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović

Ako ti se čizme sviđaju, znaj da ovog modela trenutačno nema na zarinim zalihama, ali to ne znači da se možda neće pojaviti - prošle su godine ove kaubojke bila vrlo tražene, a cijena je bila oko 800 kuna.

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

Možda vas zanima Ove čizme obožavate ili zazirete od njih. Lana Klingor ih već nosi, a izdvojili smo slične modele Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Josip Regović

Komentari 0