Moda

Vrijeme je za startasice: 4 nova modela koja obožavamo

Otkad su se vratile na velika vrata, startasice nas svake godine razvesele novom kolekcijom. Evo 4 ovogodišnja modela koja kupujemo odmah!

Ručno izrađene s ljubavlju u Vukovaru, kako im stoji u potpisu, startasice su već gotovo desetljeće omiljena nova-stara ljetna obuća. Voljeli smo ih davno prije 2009. (ili su to bili mama i tata?) kad je njihova proizvodnja revitalizirana, a sad su statement tenisice. Danas, devet godina kasnije, startasice su i dalje omiljene ljetne platnene tenisice. Nova kampanja brenda izašla prije dva mjeseca, a sad su nas vrućine podsjetile da je vrijeme da ih kupimo!

Iz kolekcije koja broji sedam novih pari, za ova 4 modela tenisica prognoziramo da će biti hit tenisice. Cijena je, kao i uvijek, prihvatljivih 229 kn!

Nama se najviše svidio model Ričina, pa smo pitali dizajnericu i vanjsku suradnicu Borova Ivu Ćurković Spajić da nam kaže nešto više o inspiraciji za ovaj printani model tenisica: 

"Koristila sam tradicionalan motiv te sam proučavala naušnice koje su se nosile u Šibeniku, bilo ih je i u Zadru, Splitu i Dubrovniku. Zašto baš taj print? Jer često se motiv nakita znao koristiti upravo na printu. Osobno nisam prije koristila ovaj motiv na startasicama, ali znam da je Mauro (Massarotto, prvi dizajner modernih startasica) koristio mornarski lanac, pa je ovo bio logičan nastavak..."  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Osim Ričina, za oko nam je zapeo i crno-bijeli uzorak jer jednostavno nikad ne izlazi iz mode. Model startasica Mandala doista izgleda odlično. Za razliku od jarkih cvjetnih printeva, ove crn- bijele tenisice je jednostavnije kombinirati. Možda uz neke jeans hlače i veselu prugastu majicu? Odobravamo!

Možda vas zanima Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Model Lotus ima odličan dizajn. Tko može odoljeti predivnim bijelim cvjetovima na tamno plavoj podlozi? Poseban šarm startasicama daje fantastična gumena podloga ružičaste boje koja tenisicama daje jedan look. Idealno za kombiniranje s jednobojnom odjećom!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nije lotus jedini cvijet koji je ove sezone inspirirao dizajnere Borova. Model Hibiskus je sve što žena traži od cool tenisica: pastelne boje, floralni uzorci te jedan sasvim atipičan cvijet. Tko će obožavati ove tenisice? Sve cure koje radije odabiru haljine pastelnih boja nego hlače, za doručak jedu sladoled, a navečer pijuckaju rose!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0