Moda

Vjenčanice na crvenom tepihu: 11 slavnih dama koje su odlučile da vjenčanice nisu samo za vjenčanje!

  • Na crvenim tepisima od zvijezda uvijek možemo očekivati neočekivano
  • Tako su neke od slavnih holivudskih dama crvenim tepisima velikih događaja odlučile prošetati u predivnim haljinama koje su zapravo vjenčanice!
  • Neke od njih nosile su i vjenčanice s vlastitih vjenčanja!

Svaka vjenčanica posebna je na svoj način, a većina žena svoju vjenčanicu pomno i dugo bira. No, slavne holivudske dame imaju priliku nositi vjenčanice na samo na dan vjenčanja, već i na crvenim tepisima brojnih evenata. U nastavku pronađi slavne glumice i pjevačice koje su vjenčanice prošetale crvenim tepisima tijekom godina!

1. Troian Bellisario ponovno je odjenula dio svoje vjenčanice za after party Zlatnih globusa

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji “Slatke male lažljivice” dio svoje vjenčanice nosila je na after partyju nakon dodjele Zlatnih globusa 2020. 2016. udala se za glumca Patricka J. Adamsa i nosila je vjenčanicu brenda Cortana, koja se sastojala od pune suknje boje bjelokosti i bijelog topa. Na Zlatnim globusima ipak je nosila samo donji dio svoje vjenčanice, uz svijetli top. Kasnije je na svojem Instagramu objavila i fotografiju iz vlastite kuhinje dok je još bila u vjenčanici.

2. Beyoncé je nosila izazovnu vjenčanicu na dodjeli nagrada Grammy

Iako se na dodjeli Grammyja 2016. zapravo nije pojavila na crvenom tepihu, Beyoncé je kasnije izašla na pozornicu kako bi uručila Grammy za pjesmu godine Marku Ronsonu i Bruni Marsu.

Svojom pojavom privukla je svu pozornost, a nosila je vjenčanicu brenda Inbal Dror s dubokim izrezom, prozirnim dijelovima i detaljima od čipke.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Beyonce

3. Priyanka Chopra Jonas izgledala je poput mladenke na Filmskom festivalu u Cannesu 2019.

Na premijeri filma “The Best Years of a Life” na Filmskom festival u Cannesu 2019. Priyanka Chopra Jonas na crvenom tepihu pojavila su u volumoniznoj vjenčanici od tila dizajnera Georgesa Hobeike. Vjenčanicu bez rukava nosila je s Chopard nakitom, a njen suprug Nick Jonas modno se uskladio s njom u bijelom odijelu.

4. Sofia Vergara na Emmyjima 2017. nosila je vjenčanicu u svojem omiljenom modelu haljine

Na dodjeli nagrad Emmy, 2017., glumica Sofia Vergara pojavila se u vjenčanici sirena kroja, koji joj je jedan od dražih te ju se često može vidjeti u sličnim modelima haljina. Vjenčanicu dizajnera Marka Zunina Sofia je kombinirala uz velike svjetlucave naušnice i ruž tamne boje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sofia Vergara

5. Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vere Wang pojavila se 2017. na Zlatnim globusima

Slavna glumica za dodjelu Zlatnih globusa 2017. odlučila se za vjenčanicu poznate dizajnerice Vere Wang. Voluminozna bijela haljina imala je predimenzionirane rukave, duboki v-izrez i svjetlucavi remen. “Vidjela sam fotografiju ove haljine i postala sam potpuno opsjednuta i zavedena. Ludo sam se zaljubila u ovu haljinu”, rekla je Sarah-Jessica u intervjuu na crvenom tepihu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sarah Jessica Parker

6. Lady Gaga Diorovu vjenčanicu nosila je na dodjeli SAG nagrada 2019.

Na dodjeli prestižnih SAG nagrada, glumica i pjevačica pojavila se u couture Dior vjenčanici s v-izrezom, detaljima od tila i visokim prorezom na nozi. Njena šminka i frizura u stilu starog Hollywooda učinili su haljinu manje “za vjenčanje”, a više primjerenom za crveni tepih.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Lady Gaga

7. Kate Hudson na dodjeli Zlatnih globusa 2010. nosila je jedinstvenu vjenčanicu

Kate Hudson još je 2010. pokazala kako se vjenčanica može nositi i na crvenom tepihu. Za dodjelu Zlatnih globusa te godine Kate je odabrala Marchesa vjenčanicu iz njihove proljetne kolekcije.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Hudson

8. Serena Williams vjenčanicu je nosila na Vanity Fair after partyju

Slavna tenisačica za Vanity Fair after party nakon dodjele Oscara 2016., odjenula je izazovnu vjenčanicu brenda Galia Lahav.

Vjenčanicu imena Morgan krasili su dugi rukavi, vintage čipka boje šampanjca te perlice i kristali.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Serena Williams

9. Mandy Moore ove je godine na dodjeli nagrada Critics Choice zasjala u prljavobijeloj vjenčanici

Glumica Mandy Moore ove je godine vratila trend nošenja vjenčanica na crvenim tepisima u prljavobijeloj, lepršavoj vjenčanici dizajnera Elieja Saaba. Vjenčanica je na leđima imala dugačak plašt i duboki izrez na dekolteu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Mandy Moore

10. Emma Stone nosila je jednu od vlastitih vjenčanica na ovogodišnjoj Met Gali

Za “In America: An Anthology of Fashion” Met Galu, održanu proteklog ponedjeljka, Emma je nosila kratku lepšavu haljinu koja je podsjećala na modni stil 1920-ih.

No, Vogue je na Twitteru objavio kako je haljinu s potpisom Louis Vuittona Emma već nosila i to na vlastitom svadbenom slavlju nakon vjenčanja s Daveom McCaryjem 2020.

 11. Kylie Jenner na Met Gali ove godine također se pojavila u vjenčanici

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner na Met Gali 2022. pojavila se u vjenčanici brenda Off-White, dizajnera Virgila Abloha, koji je prošle godine preminuo.

Kako prenosi E!, haljina koju je nosila Kylie bila je inspirirana posljednjom couture haljinom koju je Abloh dizajnirao. Kylie je ispod haljine nosila prozirnu majicu kratkih rukava, a na glavi je imala šilt kapu i veo.

Možda vas zanima Ovih 20 mladenki sašile su svoju vjenčanicu iz snova. Malo smo ljubomorne Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @gigihadid/Profimedia

Komentari 0