Moda
Večernje haljine Vesna Sposa

Vjenčanice i svečane haljine kao da su stvorene za proljeće! Zaviri u prekrasnu kolekciju domaće modne kuće

  • Svaka djevojka i žena želi se osjećati zadovoljno i seksipilno u odjeći koju nosi!
  • Posebno se to odnosi na važne dane poput vjenčanja, ali i druge svečane prilike kada želimo zablistati u večernjim haljinama
  • Romantične i svevremenske haljine u kojima na najglamurozniji način možeš osvježiti svoju svakodnevicu izbacila je naša poznata modna kuća u kolekciji proljeće ljeto 2021/22 

Prekrasni sunčani i topli dani daju nam priliku da zablistamo i procvjetamo u prekrasnim haljinama. Proljetna i ljetna  sezona mnogima pruža i idealno okruženje za jedan od najvažnijih dana u životu – vjenčanje. Za sve te vrlo posebne datume u našim životima svakoj ženi treba – spektakularna haljina!

Možda vas zanima Mladenke otkrivaju kako i kada su znale da su pronašle onu pravu - savršenu vjenčanicu Rubrika Life&style Life&style

Za nadolazeću sezonu proljeće ljeto  2021/22, preko dvadeset atraktivnih modela vjenčanica i večernjih haljina kreirala je poznata hrvatska modna kuća Vesna SPOSA. Kolekciju je nazvala "IN BLOOM" jer je inspirirana cvatom vrtova, prepun prekrasnog prirodnog svijetla i elemenata koji čine savršenu harmoniju...

Večernje haljine Vesna Sposa | Autor: Robin Pretković Robin Pretković Večernje haljine Vesna Sposa

Ljubiteljice cvjetnih uzoraka tako će doći na svoje, a haljine će biti idealne za one koje ni najmanji detalj ne žele prepustiti slučaju.

Prisjetili smo se vjenčanica poznatih Hrvatica - koja je tebi najčarobnija?

Izrezi koji čine iluziju izduživanja, uljepšani dodatnim sjajem i trendi modnim dodacima laskaju silueti ženskog tijela. Večernje haljine, naravno, dolaze u najljepšim i najpopularnijim bojama - pastelne nijanse ružičaste i zelene boje.

Večernje haljine Vesna Sposa | Autor: Robin Pretković Robin Pretković Večernje haljine Vesna Sposa

Svaka haljina ručno je izrađena od pomno izabranih materijala savršenih za proljetne dane i svečanosti koje nas u njemu očekuju.
 A za dame koje su u potrazi za nečime posebnim tu je i jedna savršena cocktail haljina ručno perlana s dodatkom perja koji je podiže na najvišu razinu modnog svijeta.

Najvažnija haljina u duhu proljeća

Svježinu proljeća donose i vjenčanice. Kreacije su prepune romantike, glamuroznih silueta koje su sinergijom različitih materijala; lepršavog tila, 3D floralnih čipki, nježno obogaćene sjajnim detaljima i ručno šivanim perlicama.

Vjenčanice Vesna Sposa | Autor: Robin Pretković Robin Pretković Vjenčanice Vesna Sposa

Svaka haljina ručno je izrađena od najdelikatnijih materijala, dok su svi detalji pomno birani i kombinirani. Uz savršeno haljinu ide i besprijekoran veo i to ukrašen sitnim 3D cvjetićima, biserima i sjajem.

Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela

Vjenčanice Vesna Sposa | Autor: Robin Pretković Robin Pretković Vjenčanice Vesna Sposa

U potrazi za romantikom vjerujemo da će za mnoge biti  nezaobilazna VESNA SPOSA najnovija kolekcija vjenčanica i večernjih haljina  spring  summer  2021/22.

Photo: Robin Pretković

Komentari 0