Moda
High leg body

Visoko rezani bodi: kako nositi ovaj smioni komad da izgleda super, a ne vulgarno

  • Jedan modni trend koji se zadržao od proljeća 2021. su bodyji s visokim izrezom (high leg body)
  • Ovaj usko pripijeni komad može izgledati fantastično, tvrde fashionisti
  • Međutim, nije svaka kombinacija pun pogodak - evo dvije loše kombinacije i rješenja kako ih popraviti

Body ima dugu tradiciju u modi. Bilo kao inovacija u baletu, za veću slobodu kretanja ili kao grijaće rublje ispod široke haljine - usko pripijeno uz tijelo i danas je vrlo popularno. Dok se bodyji danas i dalje svrstavaju u sportsku odjeću, postali su i komad koji se pokazuje i nosi kao vanjski gornji dio, uglavnom uz hlače. Verzija koja se trenutačno posebno nosi (na sceni su se pojavili prošloga proljeća), ali i polarizira su oni visoko rezani koji otkrivaju golu kožu bokova i struka iznad ruba traperica.  

Međutim, nisu svi oduševljeni visokim izrezom pogotovo ako je styling loš. Trebala bi izbjegavati ove stilske pogreške

1. Previše gole kože

Dok su se nekadašnji bodyji mogli sakriti u košulje ili majice, bodyji s visokim izrezom nose se tako da ih svi vide. Pomalo su poput bralette trenda, gdje se namjerno pokazuje dio donjeg rublja (vidljive tange su hot među celebima). Iz tog razloga ovaj modni trend zahtijeva malo hrabrosti. Međutim, previše gole kože može biti kontraproduktivno, što se može vidjeti na primjeru Chiare Ferragni.

Hlače stylish blogerice su preniske i vidljiv je početak tanga izreza. Čak i male promjene učinile bi izgled prikladnijim za svakodnevnu upotrebu.

Ovako je bolje...

Kourtney Kardashian također je ljubiteljica visokog izreza, ali bira suptilniju verziju s korzetom. Hlače sjedaju malo iznad bokova, ostavljajući samo mali dio kože koji se vidi - dovoljno da naglasi dojam tankog struka.

Možda vas zanima Bodiji su veliki trend, donosimo super komade koje ćeš lako uklopiti u jesenske kombinacije Rubrika Moda Moda

2. Spoj materijala

Eksperimentiranje s materijalima i bojama je teško: ponekad je dobro ići „kontra stila“, a drugi put se čini da je to ipak previše. Kada su u pitanju bodyji s visokim izrezom, primarno pravilo je: manje je više. Ljetni look Sophie Thomalle čini se prikladnim, ali poderane traper hlačice remete nježan izgled tijela.

Hlače ili traperice svijetle boje bez „destroyed“ izgleda učinile bi prijelaz na gornji dio skladnijim.

Ovako je bolje:

Prednost kroja visokih nogavica dolazi do izražaja u lookovima „ton u ton“. Body s visokim izrezom ima jednu prednost: bočni izrezi čine struk manjim. Tako look djeluje kao da je u jednom komadu, a mali trokutići u struku, na kojima se vidi gola koža, privlače poglede. Dodaj malo zlatnog nakita i spremna si za izlazak!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rixxi rixxi (@nina.rixxi)

Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikaobst2904

    Zna li netko gdje ima za kupiti takav bodi?