Moda
Zara traperice

Visoke Zarine traperice zanimljive su zbog stvarno drukčijih nogavica. Mi ih kupujemo...

  • Traperice ravnih i širih nogavica već su nam duže omiljeni model, a Zari smo sad naletjele na jedan s posebnim detaljem
  • Ovaj model u klasičnoj tamnoplavoj boji trapera, visokog je struka s podosta podvrnutim rubovima nogavica, što je dodatak silueti koji se ističe
  • Zanimljivi model ovih statement traperica bit će odličan izbor za nošenje ispod kaputa i preko gležnjača, gdje će podvrnute nogavice elegantno doći do izražaja

Novi, dobar model traperica uvijek nam je uzbudljivo pronaći, a pogotovo kad je riječ silueti s posebnijim detaljima koji ih izdvajaju od ostalih u našoj kolekciji. Među najnovijim modelima u Zari pronašle smo odličan model traperica širokih i ravnih nogavica, trenutno iznimno popularnog kroja, a ono što ih izdvaja od ostalih su visoko podvrnuti rubovi nogavica!

Zara traperice | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ravne traperice visokog struka

Zanimljiv dodatak izvrnutih nogavica koji ne smanjuje njihovu duljinu efektan je i iznimno nosiv te će se jako lijepo istaknuti nošen u kombinaciji preko chic gležnjača ravnih ili visokih potpetica, kao i ispod kaputa, budući da duži krojevi neće prekriti ovaj poseban element.

Zara traperice | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ravne traperice visokog struka

Dolaze u predivnoj tamnoplavoj boji trapera, s visokim strukom i petljama za remen te s pet džepova i kontrastnim našivenim prošivima!

Zara traperice | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ravne traperice visokog struka (29,95 eura)

Traperice su dostupne u Zara trgovinama i online po cijeni od 29,95 eura.

Zara traperice | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice visokog struka s petljom i podvrnutim rubovima nogavica (35,95 eura)

Sličan model s nešto dužim nogavicama dostupan je i u popularnoj tamnosivoj nijansi, a dio Zara Woman kolekcije je i kratka verzija traperice podvrnutih rubova, u modelu ovih capri bermuda!

Zara traperice | Autor: Zara Zara Foto: Zara, capri bermude od trapera srednje visokog struka (29,95 eura)

Možda vas zanima Sjaj metala sve je jači, komade metalik finiša sretat ćemo još i češće u 2024.-oj Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0