Moda

Sjaj metala sve je jači, komade metalik finiša sretat ćemo još i češće u 2024.-oj

  • Metalik komadi high street nam nudi pregršt odličnih opcija
  • Uz zlatnu nijansu, tu je i sveprisutna srebrna, a među novim komadima iz Manga odabrali smo dvije suknje i hlače koje je lako uklopiti i u dnevnu i u večernje kombinacije
  • Jednostavan dizajn u ovim je modelima spojen s materijalom efektnog metalik srebrnog finiša s kojim nećemo proći nezamijećeno!

Metalik komadi ove su sezone apsolutno izašli iz okvira samo party odjeće te ih viđamo i u casual svakodnevnim kombinacijama - i ovdje su da ostanu. Ne samo u ovoj postblagdanskoj sezoni nego i u ostatku godine pa high street brendovi posebno nude mnoštvo različitih opcija, pogotovo za metalik srebrne komade.

Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik hlače širokih nogavica

Tako smo u Mangovoj novoj kolekciji pronašle nekoliko odličnih komada u kojima je spojen minimalistički kroj s upečatljivim metalik sjajem materijala koji ih čini neodoljivo poželjnim trendy komadima!

Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik midi suknja

Srebrni komadi ne moraju biti rezervirani samo za party outfite, već ih možemo uvrstiti i u one ležernije, svakodnevne koji će svaki naš look podići na višu razinu. Iz Mango kolekcije izdvajamo dva modela suknji, mini i midi kroja te hlače širokih ravnih nogavica. Sva su tri komada izrađena od umjetne kože s metalik efektom te je u dizajn uključen struk srednje visine.

Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik mini suknja

Možda vas zanima Blagdanska kolekcija Jacquemusa spoj je metalika i krznenih detalja, vrijedi pogledati Rubrika Moda Moda

Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik midi suknja

Srebrna boja predivno će se složiti s klasičnim neutralnim nijansama poput crne, bež ili sive, a uvijek ju možemo spojiti i s upečatljivijim nijansama poput primjerice jarko crvene ili plave!

Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik hlače širokih nogavica (49,99 eura) Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik mini suknja (sad 22,99 eura) Mango metalik komadi | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, metalik midi suknja (45,99 eura)

Oba modela suknje, kao i hlače moći ćemo nositi i u ostatku godine, a sva tri komada dostupna su u Mango trgovinama te online po cijeni od 22,99 za mini suknju, koja je trenutno na popustu, 45,99 eura za midi suknju te 49,99 eura za hlače.

Nataša Janjić Medančić Možda vas zanima Nataša Janjić u casual stylingu nosi Zarine srebrne cipele nalik Balenciaginima Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0