Moda 10. rujna 2018.

Victoria's Secret iznenadio odabirom nove manekenke. Ugodno

Getty Images.

Poznati američki brend donjega rublja već se nekoliko sezona trudi biti inkluzivniji kada je ljepota u pitanju. Nakon pregršt manekenki najrazličitijih tonova kože i prirodne kose, odlučili su se za još veći korak, koji je doduše bio i nužan

Bliži nam se vrijeme najatraktivnije modne revije na svijetu, pa su tako proglašena i nova lica koja će po prvi putu ovog studenog kročiti na slavnu Victoria's Secret pistu. Osim Duckie Thot, poznatije kao "Crna Barbie" koju je proslavila Rihanna svojim makeup brendom, ugodno nas je iznenadila informacija kako će nadolazeću reviju nositi i Winnie Harlow. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had a break down before i walked into the most nerve wrecking casting of my life. I asked my driver to go around the block twice before i could walk into the @VictoriasSecret offices so i could re coup, and remember (while my trainer @bodybymato reminded me on the phone through sobs - thank you lol) how hard I’ve been working! I went in and made new friends and saw old friends and it already felt like home! We patiently waited while @ed_razek @johndavidpfeiffer @monica.mitro @10magazine carefully took time to get to know each girl. When it was finally my time, within my nervous storm of anticipation i changed into a black Victoria Secret set and stepped out!!!! I spoke to them about Jamaica, @nick_knight , my abs, and how i was beyond honoured to be given the opportunity to try out.. then I walked for my life!!!! I can’t believe this!! Thank you for giving me all the energy and kindness in that room! Thank you for allowing me to walk for VICTORIA’S SECRET! Thank you to my agencies @firstaccessent @womenmanagementnyc @women_paris @thesquadmanagement my pr @remibrb my agent @mannyuk and mama bears #sarahstennett & @thelilmisse for having my back supporting and believing in me! I love you guys you’re FAMILY!! Thank you mommy for praying with me everyday for the past 3 days. And thank you so much to my fans who have been pushing me forward to this point in my career. I’m so blessed thank you Lord!! IM WALKING THE VICTORIA’S SECRET SHOW! Thank you Vogue for the exclusive interview 😭🙏🏽💗🙈

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Manekenka koja se proslavila na reality showu "America's Next Top Model", na Instagramu je podijelila svoje oduševljenje te kaže kako je bila iznimno nervozna kada je išla na casting, a danas je zahvalna što joj se uopće pružila ta prilika. Njezini oduševljeni fanovi, ali i poznati prijatelji navalili su s čestitkama, a ona im je samo skromno zahvalila jer, kako kaže, bez njih je ne bi ni bilo. Kako je poznato da se VS anđelice biraju na tome kakav dojam ostavljaju na druge žene, bilo je samo pitanje vremena kada će magnetična privlačnost Harlowice doći na red!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Harlow se proslavila po svom specifičnom izgledu koji je prouzročio vitiligo, ali koji je nije spriječio da osvoji pregršt modnih kuća i magazina. Osim fantastična tijela i prodorna pogleda, Victoria's Secret joj neupitno paše i radi odvažnosti i otkačena stila koji upotpunjuju njenu snažnu osobnost. Mlada manekenka svakako je dokaz kako svaka nesavršenost nije nužno mana, pa vjerujemo da će njeno koračanje VS pistom biti upravo povijesni trenutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Možda vas zanima... O vjenčanici Victoria's Secret anđelice danas priča cijeli svijet Rubrika Stars Stars

Komentari 0