Stars 03. svibnja 2018.

O vjenčanici Victoria's Secret anđelice danas priča cijeli svijet

INstagram.

Victoria's Secret anđelica Shanina Shaik udala se za dugogodišnjeg dečka, a njena vjenčanica razlog je zašto svi pričaju o ovom vjenčanju

Poznata australska manekenka i članica Victoria's Secret obitelji prije nekoliko dana uplovila je u bračnu luku, a sada su napokon u javnost puštene i službene fotografije s ovog predivnog, gotovo čarobnog vjenčanja. 27-godišnja Shanina Shaik udala se za dugogodišnjeg dečka, DJ Ruckusa na Bahamima, što je već u startu dovoljna informacija koja nam govori kako je ovo vjenčanje zaista izgledalo kao iz bajke. 

Shanina je za najvažniji dan u svom životu odabrala čipkastu off-the-shoulder vjenčanicu brenda Ralph&Russo koja već sada slovi kao jedna od najljepših celebrity vjenčanica 2018. godine.

Na vjenčanju su se pojavila i dva poznata lica iz VS obitelji, a to su modeli Jasmine Tookes i Nadine Leopold, dok joj je kuma bila Nicole Williams, poznata američka reality zvijezda i topmodel.  

Ekskluzivna prava na fotografije s ovog celebrity vjenčanja dobio je poznati američki Brides magazin, ali novopečeni mladenci i njihovi najbliži prijatelji nisu mogli odoljeti, a da nešto ranije ne objave detalje ovog predivnog dana. 

 

Objavu dijeli Jasmine Tookes (@jastookes)