Moda 18. studenoga 2014.

Victoria Beckham istaknula dekolte

Guliver Image/Getty Images.

Poznata dizajnerica Victoria Beckham prošetala se u utorak 17. studenog crvenim tepihom Global Gift Gale na kojoj je zablistala u dugoj crnoj haljini.

Victoria je poznata po svojoj ljubavi prema minimalizmu koju prenosi i u svoje kolekcije. Na njoj nikad nećete vidjet da je nešto previše. Neki bi čak rekli da ne bi bilo loše da unese malo detaljea u svoj stil. No, Victoria je uvijek vjerna svom stilu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Za ovaj event odabrala je dugu crnu haljinu koja naglasak stavlja na dekolte. Kako on ne bi previše došao do izražaja dizajnerica je opustila kosu te je držala s jedne strane. Od detalja odabrala je velike naušnice i pripadajući prsten.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Victoria nikad ne pretjeruje s make upom i u većini slučajeva naglašava oči smokey eyesom. To je učinila i ovaj put, a ovaj look izvrsno pristaje uz haljinu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U galeriji detaljnije pogledaj kako je izgledala Victoria Beckham...

Komentari 0