Moda

Veliki povratak omiljene torbice Carrie Bradshaw

Ova torbica stekla je kultni status u seriji "Seks i grad" i gotovo da nema djevojke koja je u to vrijeme nije poželjela. Slično je i danas - sve trendseterice žele svoj primjerak Dior Saddle

I dok se velika većina nas s nostalgijom prisjeća dizajnerskih komada koje je Carrie Bradshaw nosila iz sezone u sezonu, velike modne kuće rade na tome da ih vrate u svoje kolekcije. Tako je kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri, u kolekciji jesen/zima 2018/2019 redizajnirala ikonsku torbu Dior Saddle i bacila u trans sve zaljubljenice u ovaj kultni model. 

Riječ je o torbi koju je Dior predstavio 2000. godine, a koja je bila neizostavni komad u outfitima trendseterica. Carrie ju je nosila na ulicama Manhattana uz ružičaste hlače i svilenu haljinu, a nerijetko se viđala i u kombinacijama brojnih modnih insajderica, poput Paris Hilton. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Za ovim torbicama poludjele su trendseterice. Kako se tebi čine? Rubrika Moda Moda

Prvotna verzija ove torbe nosila se ispod pazuha zbog vrlo kratkog remena, bila je u obliku sedla, s istaknutim slovima C i D i na sebi je imala mjedenu kopču u obliku slova D. Najpopularnija verzija bila je ona od trapera i tkanine ukrašena Dior logotipom. Današnji modeli nisu doživjeli velike preinake. Novost je što su dostupni u više boja, napravljeni su od raznovrsnijih materijala i uz njih dolazi dugački remen koji se može kombinirati po želji - i izgleda neodoljivo! Cijena? Od vrtoglavih 14 do 23 i više tisuća kuna, ovisno o modelu.

Dior torba kultnog statusa jučer je puštena u prodaju i u trenu je doživjela ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Naime, brojne modne blogerice odmah su nabavile svoj primjerak i uzbuđenje podijelile sa svojim pratiteljima. Prema svemu viđenom, čini se da ćemo Dior Saddle ovoga ljeta često viđati u njihovim kombinacijama. 

 

Roman holidays @Dior #DiorSaddle #SuppliedbyDior

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

The ICONIC Dior saddle bag is back 😍 @dior #diorsaddle

A post shared by Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) on

 

City life. 🎀

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0