Moda

Veliki ljetni shopping: Što odabrati za nezaboravno ljeto

  • Ljeto je već stiglo, a ti još nemaš sve krpice i dodatke za plažu, zabave ili ured?
  • Ne brini, nemamo ni mi i zato presretni možemo reći - vrijeme je za ljetni shopping
  • U nastavku pronađi sve - od sunčanih naočala i torbe za plažu do kupaćeg kostima i haljine za svaku priliku

Velika je dilema kada je zapravo pravo vrijeme za kupovinu ljetnih krpica. Dok neki smatraju da smo to već trebali obaviti tijekom hladnijih mjeseci, nama je ipak nekako najdraži shopping tijekom samog ljeta. Jednom kada se prebacimo u taj ljetni mood, još nam je lakše odabrati savršenu haljinu, kupaći kostim ili možda sunčane naočale. Budući i da se trendovi tako brzo mijenjaju, ali i ono što nam se sviđa ili što želimo, jednostavno nema više dileme oko toga kada je najbolje vrijeme za shopping. 

Osim kada, važno je pitanje i gdje najviše volimo shoppingirati. Kada bismo mogli ispijati koktele s prijateljicama ili se možda kupati u bazenu ili moru, tko bi trošio vrijeme na obilaženje više od 2000 trgovina u potrazi za savršenim krpicama. Upravo toliko brendova nalazi se u Zalando web shopu koji možeš posjetiti bilo kada, iz udobnosti rashlađenog doma ili na plaži, preko svog pametnog telefona ili računala. A kako bismo ti olakšali potragu za must have komadima ove sezone, izdvojili smo ih nekoliko u nastavku. 

 | Autor:

Norma Kamali Snake Mio kupaćI kostim (298,49 eura)

Ljeto naravno ne može službeno početi bez THE kupaćeg kostima. Ove sezone ništa nije popularnije od crvenih jednodijelnih badića, a drugi najtraženiji trend su asimetrični modeli. Kada spojimo ova dva trenda dobili smo upravo ovaj crveni Norma Kamali kupaći kostim koji jedva čekamo prošetati plažom. 

 | Autor:

Seafolly Carried Away pletena torba (39,95 eura)

Savršen dan na plaži zahtijeva i savršenu torbu, a nećeš pogriješiti koju god pletenu inačicu torbe za plažu izabereš. Nama se posebno svidjela ova Seafolly torba u koju nam stane baš sve - od ručnika, sunčanih naočala, krema za sunčanje do ljetnog štiva. Moramo priznati, rado bismo ju nosili na posao kako bismo si stvorili taj beach vibe i u uredu. 

 | Autor:

Prada sunčane naočale (368,84 eura)

Sjećaš li se sunčanih naočala kakve su nekada nosile Paris Hilton i Britney Spears na vrhuncu svoje party karijere? Upravo su one poslužile kao inspiracija za najveći trend sezone - oversized sunčane naočale. Ove Prada sunčane naočale savršeno će se uklopiti u trend, a poslužit će i da sakriju podočnjake dan nakon lude ljetne zabave (ne osuđujemo, svima nam se dogodilo). 

 | Autor:

Saint Tropez Disasz suknja (69,95 eura)

Ako si prolistala naš portal u zadnje vrijeme ili otvorila bilo koji modni časopis na svijetu, sigurno si morala vidjeti koliko je ledenoplava boja osvojila sve. Uz prozračne ljetne topove, najviše ju volimo vidjeti na suknjama, a kada smo ugledali ovu Saint Tropez Disasz suknju odmah smo ju dodali u košaricu. 

 | Autor:

Andiata Dakota prugasta košulja (248,06 eura)

Ljeto jednostavno ne možemo zamisliti bez nekoliko vječnih klasika, a jedan od njih je i oversized prugasta košulja. Odlična je za šetnje plažom, za finu večeru uz more, ali i ured. Gotovo da nema situacije u kojoj možeš pogriješiti s prugastom košuljom. Kod odabira je važno da materijal bude potpuno prirodan, a ova predivna Andiata Dakota prugasta košulja napravljena je od 100 % pamuka. 

 | Autor:

Tommy Hilfiger sandale (111,95 eura)

Htjela to ili ne, cipele na punu petu su se vratile, za sada samo u ljetnom izdanju, no vidjet ćemo što nam donosi jesen. Mi smo oduševljeni ovom činjenicom, a također moramo priznati da nema boljeg modela cipela na punu petu od Tommy Hilfiger sandala. Ove sezone koji god Tommy Hilfiger model odabrali nećemo pogriješiti, no ove se sandale ipak ističu kao favoriti. 

 | Autor:

Tatuum Baltiki košulja haljina (88,95 eura)

Zbilja je teško odabrati prikladne ljetne komade za ured jednom kada termometar pređe 30. Idealno rješenje su košulja haljine koje se tako lako transformiraju iz business casual kombinacija u one za popodnevna ljetna druženja na ljetnoj terasi - tajna je u odabiru obuće i modnih dodataka! Savršen izbor koji možeš nositi u baš svakoj prilici je ova predivna bijela košulja haljina brenda Tatuum Baltiki. 

 | Autor:

Avant-Garde Paris naušnice (15,99 eura)

Naušnice su savršen detalj kojim možeš promijeniti cijelu kombinaciju, kao što je u slučaju košulja haljine. Ove sezone nose se velike i upadljive statement naušnice, a znamo i da su dizajneri u svojim proljeće/ljeto kolekcijama koristili puno cvjetnih motiva, a ta su se dva trenda idealno spojila u Avant-Garde Paris naušnicama. U kolekciji možeš pronaći mnoštvo različitog cvijeća, a iz ponude se svakako izdvaja ovaj crveni. 

 

Photo: Pexels

Komentari 0