Moda 14. siječnja 2015.

Vamp chic Kristen Stewart

Gulliver Image/Getty Images.

Popularna glumica Kristen Stewart pojavila se u utorak 13. siječnja na premijeri svog novog filma''still Alice'' u New Yorku. Za tu priliku je odabrala upečatljivu crnu haljinu, a dramatičan make up je upotpunio cijeli styling.

Crna haljina s potpisom Roksande Ilinčić osvaja na prvi pogled zanimljivim spojem prozirnog materijala i izvezenih detalja.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pomalo sjajni materijal ipak nije dosadan, prvenstveno zahvaljujući detaljima u jačim bojama po kojima je Roksanda i poznata. Kristen je uz haljinu koja joj je naglasila atribute kombinirala sandale s debljim i tanjim remenčićima, a cjelokupni look je zaokružen jakim make upom koji je dominirao licem.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Metalik plavo i crno sjenilo u prvi plan su stavili oči, dok je ostatak lica bio u nude tonovima, a sama ideja šminke se idealno uklopila uz haljinu. Jednostavna frizura s razdjeljkom i šiškama na strani zaokružili su cijeli dojam, a Kristen odlično stoji ovakav vamp chic koji bi mogla i malo češće kombinirati u izdanjima s crvenog tepiha. Iako, ni osmijeh ne bi bio na odmet, ali od Kristen ga niti ne očekujemo.

Komentari 0