Moda

Urnebesno: Pitali smo dečke koje komade ne vole vidjeti na curama...

OK, pripremite se jer ovo je u najmanju ruku smiješno.. Kad bi pratili njihove "modne" savjete tko zna gdje bismo završile

Priznajemo, neki muškarci stvarno imaju stila, ali većini je taj gen ipak izostao. Nema veze, dečki i dalje vas volimo! :) 

Kako uvijek imaju vrlo GLASNA mišljenja o tome što smo obukle, odlučile smo provjeriti u čemu je kvaka i što zaista ne vole vidjeti na curama. Ima tu svega, od cipela na punu petu, do šminke (?!)... U nastavku pročitajte što su nam rekli.

Sven

"Prozirne naramenice od grudnjaka... Nisu prozirne! Ne razumijem zašto uopće postoje. Nakon toga, plastični chokeri... Onak, nisi u 7. razredu osnovne škole. Imam dosta problema općenito s nakitom i presuludim kombinacijama poput crne prozirne haljine i hlača koje se nose ispod"

Chokeri su super. 

via GIPHY

Vanja

"One cipele s punom petom. Onda jednodjelni badići i one neke velike naušnice... Šminka svakako isto. Nemojte potrošiti tri kilograma pudera. Ljeto je. Lijepe ste i nama nije važno jeste li našminkane."

Hvala svim dečkima koji znaju da su žene lijepe bez šminke!

via GIPHY

Dominik

"Visoke pete. To je meni najgore. Kad cure u njima ne znaju hodati. Top lista komada koje ne volim su: 1. visoke štikle, 2. bunde, 3. visoke čizme - one što idu iznad koljena. Najgora mi je kombinacija kad cure nose pete i traperice."

OK, ovo čujemo prvi put u životu. Ali o ukusima se ne raspravlja, je li tako? :)

via GIPHY

Josip

" Kad nose čizme na +20... Uggsice općenito... Ne volim one hlače s visokim strukom koji nabiju do vrata, izgleda mi kao da živi u njima pa je samo provirila glavom... Leopard uzorak od glave do pete."

Dobro za Uggsice se slažemo... 

via GIPHY

Marin

"Balerinke i ono što se nosilo prošle godine - kombinacija tenisica i štikli ili što je ono bilo."

 | Autor: arhiva arhiva Na ovo je mislio. 

Marko

"One pliš trenirke u rozoj boji. Jer cure u njima izgledaju kao žvakače Hubba Bubbe."

 

It's a forever thing 👧🏽👱🏼‍♀️👩🏻

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ako se pita Kylie Jenner i njene prijateljice, ovakve trenirke se vraćaju u modu. Tako da, Marko, sorry. 

Ivan

"A tek cipele na špic... Ne znaš hoće li te ozlijediti ili ne!"

via GIPHY

Bogdan

"Ma, toga dosta, ali ovako na brzinu ću spomenuti neku obuću... 'UggLice' (UGG) - Jako ružna šlapa koju se uporno pokušava progurat kao predmet koji se može i vani nositi. Još gore ako imaju šljokice po sebi ili ako su zlatne, srebrne... Ova šlapa je precijenjena samo zato što je TOPLA i košta preko soma kuna. A još su mi gore kopije... Kad cure hodaju po bočnom dijelu čizme, a ne po džonu. Balerinke - također šlapolika cipela koja se pokušava progurat kao obuća za van. Noga jako ružno izgleda u njima, ali ne samo stopalo nego i list puno gore izgleda nego u nekoj malo višoj obući. Tenisice-cipele na platformu - vrlo seljačka obuća koja je jednostavno ružna. Gumene čizme - svjetski trend koji je odjednom postao prekrasan. Samo me ne zanima zašto niti jedna cura ne nosi Borovo čižme? Platformnajče (cijeli džon debeo je nekoliko centimetara) - obuća koju furaju vrlo niske djevojke. 90-ih su bile totalno cool."

Dosta detaljno, moramo priznat!

via GIPHY

OK, dečki, sad kad ste se ispuhali, očekujte da ćemo vam dati nekoliko savjeta i o vašim super cool odjevnim avanturama. To be continued... :) 

Ali, što bismo mi bez vas?

Ili vi bez nas.

via GIPHY

Photo: ABACA/PIXSELL

Komentari 0