Moda

Ulična moda: Zadranka bijelo odijelo kratkih hlačica kombinira s visokim čizmama i golim trbuhom

  • Jesen je ono doba godine u kojem su čizme već rado viđene, a kaubojski modeli ne izlaze iz mode
  • Dobro ih nosi ova djevojka snimljena u Zadru koja je visoke crne kaubojke spojila uz bijelo odijelo
  • Ali kakvo odijelo! Dolje su umjesto hlača suknja-hlačice, a sako je kratak i otkriva goli trbuh 

Ako postoji nešto što suvereno vlada svakom hladnom modnom sezonom, onda su to čizme, a u moru onih visokih skroz do bedara koje obožava Rihanna, onih s visokom i tankom potpeticom koje djeluju poprlično 'opako', a kakve je u najpopularnijem izdanju na tržište izbacila Balenciaga i ostalih modela, ove se godine i dalje ističu kaubojske čizme. 

kaubojske čizme Možda vas zanima Kaubojske čizme osvajaju jesensku sezonu, a mi smo otkrili posebno elegantne modele Rubrika Moda Moda

I one bi, ako bismo ih morali pospremiti u neku stilsku ladicu, bile jedan od onih 'opakih' modela, iako ih se itekako uspješno može pripitomiti kakvom boho haljinom cvjetnog uzorka, a sjajno izgledaju i u kombinaciji koja je privukla našu pozornost na ulicama Zadra.

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Ova je crnka model u crnoj boji s izvezenim uzorkom uparila s bijelim suknja-hlačicama te zanimljivo rezanim bijelim sakoom na preklop, a styling je zaokružila vunenim crnim fedora šeširom, Mona prošivenom kožnom torbom koja neodoljivo podsjeća na kultni Chaneov model i Ray Ban Wayfarer sunčanim naočalama.

Možda vas zanima Baš nam se sviđa kako je domaća influencerica iskombinirala high street i dizajnerske komade Rubrika Moda Moda

Iako će kaubojske čizme sjajno izgledati uz traperice, već spomenute boho haljine i oversize pletivo, nama se, moramo priznati, jako sviđa ovo izdanje, primjereno sunčanim i još uvijek toplim danima na moru. Stil ove mlade dame svakako je zaslužan za dojam koji je ostavila kad je prošetala Kalelargom. Kao neka urmana country zvijezda...

Za sve kojima se glavni komad ove kombinacije svidio dovoljno da su ga i sami poželjeli ubaciti u kombinacije, evo nekoliko zanimljivih (i netipičnih) modela ovosezonskih kaubojskih čizama.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Mango čizme (2199,90 kn); AboutYou, Toral čizme (1909,00 kn); AboutYou, Rubi čizme (369,00 kn)

 

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0