Moda

Ulična moda: Top Shop haljina i sandale u stilu Valentina baš su dobra kombinacija

Ljetne temperature koje prelaze 30 stupnjeva, prolaznice na zagrebačkoj špici potaknule su da odjenu ne samo laganije i otvorenije outfite nego i maštovitije, šarenije. Tako smo mogli vidjeti mnoštvo kombinacija s komadima na bretelice, s natikačama, japankama... A nije nedostajalo niti zanimljivih boja i uzoraka. 

U mnoštvu lijepih i kreativnih outfita, najveću nam je pozornost zaokupio onaj u kojemu je prolaznica iskombinirala slip haljinu cvjetnog uzorka i neutralne detalje. 

 | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović Foto: Pixsell/Josip Regović

Najveću pažnju u cijeloj ovoj kombinaciji, naravno, plijeni midi slip haljina na bretelice iz Top Shopa s velikim uzorkom cvijeta maka i crnim točkama koje također podsjećaju na mak, odnosno na njegove sjemenke. 

S obzirom na to da je uzorak na haljini velik i u nešto jarkijim bojama, prolaznica se odlučila na neutralne, bež detalje odnosno na bež torbicu koju je nosila u ruci te na bež ravne sandale sa zakovicama iz Zare koje pripadaju prijašnjim kolekcijama. Naravno, ove sandale još su jedan od parova inspiriranih legendarnim Valentino Rockstud štiklama koje već godinama kopiraju brojni brendovi.

Bež tonove prati i debeli rajf kojim je upotpunila začešljanu frizuru. Crne detalje na haljini odlično su zaokružile crne, mačkaste Yves Saint Laurent sunčane naočale čija cijena iznosi 325 eura. 

Photo: Pixsell/Josip Regović

Komentari 0