Moda
Ulična moda

Ulična moda: brineta iz Zagreba klasičan ljetni uzorak nosi na malo drukčiji način

  • Brineta iz Zagreba sjajno je reinterpretirala klasični ljetni uzorak, plavo-bijele prugice
  • Haljina koju je odabrala zanimljivim je krojem razigrala mornarski uzorak
  • Dodala je i sjajne modne dodatke i od nas dobila čistu peticu

Svakog, ali svakog ljeta, bez iznimke, plavo-bijele prugice vraćaju se u outfite žena. Iako to po temperaturama još ne možemo suditi, možda su ovo posljednji dani kad možemo prošetati komade s mornarskim uzorkom. Učinila je to i ova brineta, prošetavši centrom Zagreba zanimljivu bijelu haljinu s plavim prugicama.

Kroj je više nego zanimljiv. Ovaj model uključuje i drugi veliki ovoljetni trend, volane koji su opet vrlo hot, a njih stvarno ne nedostaje na ovoj haljini. Volani su na ramenima, volani se ukoso spuštaju na prednjici dočaravajući dekolte iako je haljina visoko zakopčana do ovratnika, slojevi volana su i na bokovima i naglašavaju ih. 

Francuskinje su kraljice stila, a ovo je pet ljetnih stvari koje uvijek imaju u ormaru!

Ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec

Kako je riječ o prugastom materijalu, to još više razigrava haljinu jer uspravne prugice na prednjici i leđima haljine "presjecaju" vodoravne ili kose prugice volana koji je obogaćuju. Volani dodaju i razigrani, romantični dašak pomalo strogom, pravilnom uzorku pruga. Vrlo zanimljiva haljina i interpretacija ovog klasičnog uzorka na novi način!

Prugice se vraćaju! Evo 10 načina kako stilizirati prugastu majicu Možda vas zanima Prugice se vraćaju! 10 načina kako stilizirati prugastu majicu Rubrika Moda Moda

Ova brineta uz haljinu nosi prozirne pvc natikače, a pridružila joj je i vrlo dobru crvenu (ova boja uvijek lijepo ide uz plavo-bijelu kombinaciju) torbicu sa zakovicama. Petica za jednostavan, a efektan ljetni stajling i upotrebu klasičnog uzorka s dobrim pomakom.

Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0