Moda

Ugodno smo se iznenadili kad smo na policama high streeta pronašli ovaj luksuzni kaput

  • I dok se na jugu Hrvatske neki još kupaju, oni sjevernije već čeznutljivo zagledaju nove modele jakni i kaputa
  • Popularne su jakne od antilopa, motoristički modeli i naravno razni blejzeri, ali što je s debljim komadima u koje bismo već sad najradije uskočili? 
  • H&M u novoj kolekciji ima vuneni kaput koji izgleda vrlo luksuzno i postoji u više boja
  • Pročitaj više: Toteme kaput ili Edited kaput? Možemo se igrati "pronađi razliku", ali najveća je u cijeni

Nimalo nas ne iznenađuje činjenica da je smeđa boja, naročito kada su u pitanju kaputi i jakne te modni dodatci, jedna od trenutačno najpopularnijih. U prethodnim tjednima po trgovinama smo gledali motorističke jakne i blejzere od antilop kože u raznim nijansama smeđe te zelene boje i bež boje, idealne za prijelazno razdoblje. Ipak, s ulaskom u drugu polovicu rujna na police, barem one virtualne, počeli su dolaziti i deblji modeli jakni i kaputa.

Jedan zanimljiv komad u stilu tihog luksuza stigao je u H&M. Riječ je o kratkom kaputu od vune koji dolazi u karamel smeđoj te prljavo bijeloj boji, a izgleda kao da je došao s revije Isabel Marant, Max Mare ili Chloe. 

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

Ako si u potrazi za kaputom koji nije pretežak, koji te neće gušiti i stezati a svejedno će biti topao i u njemu ćeš izgledati vrlo stylish, rekli bismo da H&M ima pobjednika. Ne treba dalje tražiti. Naime, brend je ozbiljno krenuo s ponudom zimske odjeće, a kao i uvijek pojedine jakne i kaputi su se istaknuli. Vuneni kaput nas je osvojio na prvu, a pomislili bismo, barem prema fotografijama s weba, da je riječ o komadu nekog od luksuznijih brendova.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

Široki šišmiš rukavi i oversized veličina, kao i remen koji se po želji ležerno veže oko struka daju ovom kratkom kaputu cool i opušten izgled. S obzirom na to da dolazi u karamel smeđoj i prljavo bijeloj boji, vrlo suptilno koketira s estetikom tihog luksuza. 

Možda vas zanima Ovaj blejzer s dvostrukim kopčanjem i zlatnim gumbima podići će svaku tvoju jesensku kombinaciju Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

Ipak, nisu samo boje i profinjeni izgled ono što nas je nagnalo da pomislimo da je riječ o skupocjenijem komadu. Naime, riječ je o mješavini prave vune, u postotku (50% vuna i 50% reciklirani poliester) zbog koje ovaj kaput izgleda elegantnije i profinjenije te bismo ga svrstali u kategoriju tihog luksuza. Cijena H&M kaputa je 159 eura te dolazi u veličinama od XS do L, a s obzirom na to da je oversized savjetujemo ti da uzmeš svoju veličinu, ako ne i manji broj.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, vuneni kaput

Možda vas zanima Je li ovo najbolji dupe za jesen? H&M ima čizme koje podsjećaju na Isabel Marant modele Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0