Moda

Udobne odjevne kombinacije koje ćeš poželjeti nositi od jutra do mraka

  • U čast očuvanja našeg planeta, u suradnji sa Sport Visionom osmislili smo sportske stajlinge za žene i muškarce inspirirane jednim od elemenata Zemlje: vatrom, vodom, zemljom i zrakom. Danas ti donosimo stajlinge inspirirane zemljom, s potpisom branda Champion
  • Ove udobne Champion komade poželjet ćeš nositi od jutra do mraka, a pritom možeš biti sigurna da su proizvedeni na ekološki prihvatljive načine

Koliko puta smo samo čuli da trebamo više paziti na svoj planet, da stvaramo manje smeća, da ne zagađujemo okoliš, da vratimo prirodi za sve ono što nam ona svakodnevno i nesebično daje. Mnogi brzo zaboravljaju na to, ali, na sreću, ne svi. Champion je brand koji je svoje poslovanje usmjerio na način da prirodi ne odmaže, već pomaže, i voljeli bismo kada bi takvih brandova bilo više!

Ukoliko ti nedostaje modne inspiracije ili si u potrazi za udobnim stajlingom koji možeš nositi na trening, u šetnju, na izlet, kavu ili čak za po doma, predlažemo ti da baciš oko na Champion komade od organskog pamuka i recikliranih materijala koje smo izdvojili iz bogate ponude sportske odjeće i obuće na www.sportvision.hr ili u Champion shop trgovini Arena Centar.

Stajling za nju

Slobodno podigni ruku ako većinu vremena nosiš trenirke? Znamo da je zaljubljenika u trenirke puno i da su one sastavni dio garderobe u većini kućanstava. Donji dio trenirke i hudice toliko su udobne da ne vidimo smisao za po kući ili za odlazak do dućana nositi traperice, a i budimo realni - ne stišće nas kada pretjeramo s hranom. Lijepa trenirka pružit će ti osjećaj udobnosti, ali i samopouzdanja i zato smo se potrudili pronaći trenirku u kojoj ćeš se osjećati poput princeze.

 | Autor: Champion majica bez kragne Balance, 41,71 €; Champion hlače Balance, 35,76 €Champion torba Neo Barrel, 21,13 €; Champion tenisice Kasta, 53,99 €; Champion natikače Lucia, 17,99 € - sve dostupno u Sport Vision i Champion shop trgovini Arena Centar

Champion majica bez kragne Balance u nježno ružičastoj boji dizajnirana je za pravo sportsko zadovoljstvo. Napravljena je od laganog francuskog frotira mekane teksture koja će ti pružiti udobnost, ugodnost i toplinu, a kupovinom ove majice sudjeluješ u akciji za povećanje održive proizvodnje organskog pamuka. U kombinaciji s Champion hlačama Balance iz iste linije i Champion tenisicama Kasta u bež boji dobit ćeš stajling kao stovren za duge šetnje prirodom i ispijanje kave na gradskoj špici. Ako ipak poželiš ovaj outfit nositi na trening, svakako mu dodaj i veliku pink Champion torbu Neo Barrel i gumene Champion natikače Lucia koje će ti dobro doći prilikom tuširanja nakon treninga, u sauni ili na bazenu.

Stajling za njega

Champion linija Balance svidjela nam se upravo zbog toga što je riječ o lifestyle liniji koja se, ovisno o modnim dodacima, lako prilagođava velikom broju prigoda. Upravo zato smo i za muškarce izdvojili hlače i majicu s kapuljačom iz linije Champion Balance. Ova odjevna kombinacija jako nam se dopala jer je riječ o komadima od 100% organskog pamuka, ali i zato što se boja pijeska vrlo jednostavno kombinira s drugim zemljanim, ali i neonskim bojama. Idealna je kako za aktivne dane ispunjene fizičkom aktivnošću, tako i za odmaranje i izležavanje na kauču ispred televizora.

 | Autor: Champion majica s kapuljačom na patent Balance, 64,94 €; Champion hlače Balance, 41,71 €Champion torba C-book, 19,99 €; Champion tenisice Tomar, 59,99 €Champion natikače Ayon, 17,99 € - sve dostupno u Sport Vision i Champion shopa Arena Centar trgovinama

Trenirku uskladi s manjom Champion Torbom C-book, vrlo praktičnom za odlazak u grad ili obavljanje svakodnevnih obaveza, kada sa sobom poželiš ponijeti više stvari nego inače, a vani je pretoplo da bi ih potrpao u džep jakne. Ima podesivi remen pa torbu možeš lako prilagoditi svojim potrebama, a dovoljno je tanka da ti ne smeta dok si u pokretu. Predlažemo ti da investiraš u crne tenisice koje su puno praktičnije jer se prljavština manje vidi nego na svijetlim modelima, a naša topla preporuka su Champion Tomar tenisice. Po svom dizajnu one su klasične sportske tenisice koje garantiraju udobnost i lakoću kretanja, a i cijena im je prihvatljiva. U toplijim danima tenisice zamijeni udobnim i laganim Champion natikačama Ayon.

Kako Champion brine o planetu?

Popularni sportski div čini sve što je u njegovoj moći kako bi naš planet učinio ugodnijim mjestom za život, stoga si iz godine u godinu postavlja nove izazove ne bi li svaki dan poboljšao svoj ekološki učinak. Champion intenzivno radi na smanjenju štetnih plinova i kemikalija koji nastaju u proizvodnji, a koji mogu zagaditi okoliš, kao i na smanjenju potrošnje vode koja je neophodna u tekstilnoj industriji. Do 2030. Champion nastoji smanjiti potrošnju vode za 25% (u odnosu na situaciju iz 2019.) kroz napore kao što je povećano recikliranje vode i nastavak optimizacije procesa bojenja tkanina.

Od 2022. godine brand preusmjerava čak 92% otpada iz svojih pogona s odlagališta, reciklirajući godišnje tone i tone tkanine, kartona, plastike i drugih materijala. U Aziji ovaj postotak iskoristivosti iznosi čak 95%. Velika opasnost za planet predstavljaju i otpadne vode koje mogu zagaditi zemlju, vodu i zrak. Kako do toga ne bi došlo, Champion posjeduje i upravlja najsuvremenijim postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda u svojim tekstilnim pogonima diljem svijeta. Brend se također pridružio inicijativi Zero Discharge of Hazardous Chemicals čime se obvezao svesti otpadne vode na nulu do 2025. godine.

Put ka održivosti je putovanje na koje je Champion posebno ponosan. Jedan od načina na koji brand brine o prirodi je pošumljavanje. Brand se može pohvaliti sadnjom svoje 5. šume u partnerstvu s Treedomom (Eco Future Forest), u čast svoje najodrživije kolekcije dosad, Eco Future Collection. Champion je dosad posadio više od 6000 stabala, a na tome ne planira stati.

Sport Vision te poziva da učiniš pozitivnu promjenu i počneš brinuti za jedini planet koji imamo. Budi dio EcoVision promjene - pokušaj smanjiti količinu otpada, recikliraj, kupuj pametno, ograniči potrošnju energije i gdje god možeš idi pješice. Pridruži se pozitivnom trendu brige o planetu i biraj ekološki osviještene brendove kao što su Nike, The North Face, adidasChampion i New Balance koje možeš pronaći u svim Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion trgovinama.

Photo: Unsplash

Komentari 0