Moda
Zara jakna

U Zaru su stigli novi modeli njihovih popularnih kožnih jakni s toplim krznom

  • Nakon prošlogodišnjih ultra popularnih modela, u novoj kolekciji Zara ponovno donosi slične siluete kožnih jakni s krznenim umetcima na rubovima i kragni
  • Tri nova modela u crnoj i smeđoj boji s efektom kože imaju detalje od umjetnog janjećeg runa u bež i smeđim nijansama
  • Ovakav klasičan model u modernom, trendy izdanju lako će se uklopiti u sve naše jesenske stylinge!

Jakne od umjetne kože s ukrasnim rubovima od mekog janjećeg runa prošle su godine bile dio jesenskih i zimskih modnih kombinacija svih trendseterica, a čini se da se trend nastavlja i ove sezone, budući da Zara u novoj kolekciji ima već tri nova predivna modela.

Neutralna kombinacija smeđe, crne i bež boje u tri je modela spojena na savršen način, a svaki od njih lako ćemo uklopiti u svakodnevne stylinge. Jednako će se dobro slagati s trapericama ravnih ili širokih nogavica kao i s haljinom od mekog pletiva!

Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. dvostrana bajkerska jakna

Prvi model bajkerske jakne s kožnim efektom je u smeđoj boji s kontrastnim unutarnjim dijelom od umjetnog janjećeg runa. Podesivi široki ovratnik, dugi rukavi i veliki džepovi upečatljivi su dodaci koji ovoj jakni daju opušten look.

Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. bajkerska jakna s umjetnim janjećim runom

Ova bajkerska jakna od jednakog kožnog efekta s kontrastnom unutrašnjosti od umjetnog janjećeg runa dolazi u zanimljivoj crno-smeđoj kombinaciji te s asimetričnim zatvaranjem patentnim zatvaračem, a detalj patentnih zatvarača nalazi se i na rukavima.

ulična moda Možda vas zanima Kako smo pogodili! Sa sakoom koji smo nahvalili prolaznica je složila styling koji hvalimo još i više Rubrika Moda Moda

Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. dvostrana kratka jakna

Treći model koji se trenutno nalazi u Zarinoj kolekciji na visokom ovratniku presvučenim krznom ima i efektan dodatak metalnih kopči te rub od svjetlijeg, krem umjetnog janjećeg runa. Na donjem rubu nalazi se i upečatljivi remen s kopčom.

Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. dvostrana bajkerska jakna, (79,95 eur) Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. bajkerska jakna s umjetnim janjećim runom, (59,95 eur) Zara jakna | Autor: Zara Zara Foto: Zara. dvostrana kratka jakna, (59,95 eur)

Novi modeli jakni dostupni su u Zara trgovinama te online po cijeni od 59,95, odnosno 79,95 eura.

Možda vas zanima Bukle je kao stvoren za jesen. Nikad ljepše sakoe pronašli smo na H&M-ovim policama Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0