Moda

U Zaru je stigla party kolekcija stvorena za blagdane i sjajna je (doslovno!)

  • Zara je predstavila svoju svečanu kolekciju, i moramo reći, nismo ostali ravnodušni
  • Modeli obiluju šljokicama, srebrnim i zlatnim bojama, a sigurno ćeš pronaći nešto za sebe
  • Osim mini haljina, tu su i one duže, a tako ne voli haljine pronaći će vrlo cook modele hlača

Zara nam je predstavila svoju novu, svečanu kolekciju. Premda ne znamo hoće li i kakvih partyja biti (ma, hoće, nećemo biti pesimisti), ovi blještavi komadi podsjetili su nas na vremena zabavnih, najdražih i nezaboravnih izlazaka. U kojim god okolnostima slavila ovih blagdana, ove kreacije donijet će ti dašak glamura, pa makar i za kućni party. A upravo oni često budu nezaboravni. Za tebe smo pronašle nekoliko modela iz Zarine party kolekcije koje bi te mogle oduševiti!

Možda vas zanima Upoznaj 10 sjajnih hrvatskih brendova i kreativaca čiji su cool proizvodi savršena ideja za božićni poklon Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

Zara u svojoj kolekciji nije štedjela na ekskluzivnosti, pa haljine tako obiluju glamuroznim šljokicama i sjajnim detaljima. U bogatom asortimanu možeš pronaći raznovrsne modele mini haljina, a osim srebrne, koja je uvijek in pronaći ćeš i one u pravoj blagdanskoj boji, crvenoj. Haljine možeš kombinirati s profinjenim salonkama, ali i s visokim čizmama koje će kombinaciji podariti dozu odvažnosti i seksepila.

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno: sve Zara: mini crna haljina (399,90kn); srebrna haljina (399,90kn); crvena haljina (229,90kn)

Ako nisi ljubiteljica mini haljina, party kolekcija haljina imaju i duge haljine klasičnog dizajna upotpunjen elegantnim detaljima. Duga elegantna haljina uvijek je nepogrešiv odabir, a uz šljokičaste modele dodati ćeš dašak glamura.

Stradivarius ima tri nova i vrlo seksi modela čizmica na petu. Kako ti se sviđaju?

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno: sve Zara: crna haljina (599,90kn); srebrna haljina (399,90kn); crna slip haljina (549,90kn)

Možda vas zanima Spremaš se za blagdansko uređenje doma? Otkrivamo ti koji su najnoviji trendovi Rubrika Life&style Life&style

Nadalje, osim mini modela haljina i onih dužih, posebnu pažnju privlače i hlače i kombinezoni, koje možeš upotpuniti sakoom i spremna si za party. Pa ako nisi ljubiteljica haljina, ovo je prava opcija za tebe. Hlače s našivenim šljkocama visokog struka i širokih nogavica pomoći će ti složiti zanimljiv stajling. Što se tiče boja, naglasak je na raznolikosti, pa osim klasičnih crnih šljkičastih hlača, možeš izabrati one u zlatnoj boji.

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno: sve Zara: crne šljkičaste hlače (399,90kn); zlatne hlače (299,90kn): crne šljokičaste hlače (499,90kn)

Photo: PR/Znanje

Komentari 0