Moda

U trgovine u Hrvatskoj stigle su još jedne viralne adidasove tenisice... I već su snižene!

  • Nakon poznatih sambica, u Hrvatsku stigle još jedne viralne tenisice brenda adidas
  • Novim Campus 00s modelom adidas odaje počast 2000-ima i donosi retro notu suvremenim kombinacijama
  • U adidas i Buzz dućanima te na webshopu pronađi campusice u zelenoj, bež, crnoj, crvenoj i ljubičastoj boji

Adidas, jedan od najvećih globalnih proizvođača sportske opreme, lansirao je nove it tenisice. Radi se o Campus 00s, tenisicama koje prate liniju klasičnih Samba i Gazelle modela, ali donose novu siluetu koja je u kratko vrijeme postala trend među generacijom Z.

Možda vas zanima Zbogom Samba, stigle su campusice. Velika smjena na adidasovoj top listi najpopularnijih tenisica? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr Pr

Silueta adidasovog Campus modela prvi puta je predstavljena 80-ih godina prošlog stoljeća kada je bila zaštitni znak skejterske kulture zbog udobnosti i posebnog izgleda. Osim jednostavnog gornjeg dijela od brušene kože i klasične adidasove tri pruge, ove tenisice posebne su po uvećanim proporcijama, ravnim vezicama te podstavljenom jeziku.

 | Autor: Pr Pr

Skate era 2000-ih ostavila je snažan trag na stil i kulturu današnjice, a nove tenisice donose kombinaciju poznatog adidasovog dizajna i vrhunskih materijala koji dokazuju utjecaj prošlog vremena, kombinirajući detalje dizajna i vrhunske materijale u moderan izgled. Kultne adidasove boje daju osvježenje ovom izdanju, a mekani potplat garantira udobnost, ali i dodaje novu dimenziju inspiriranu skate kulturom.

 | Autor: Pr Pr

adidas Originals oduvijek je neizostavan dio streetstyle kulture koji na autentičan način prikazuje zajedništvo stare i nove generacije. Nadahnut bogatim sportskim nasljeđem adidasa, adidas Originals je lifestyle brend osnovan 2001. godine. S temeljima u adidasovoj prošlosti, Originals jača nasljeđe brenda kroz objektiv suvremene kulture mladih. Obilježen kultnim Trefoil logotipom koji je prvi put korišten 1972., adidas Originals nastavlja obnašati ulogu pionirskog streetstyle brenda.

Nove adidas Campus00s dostupne su u adidas i Buzz dućanima te na webshopu u zelenoj, bež, crnoj, crvenoj i ljubičastoj boji. I što je najbolja stvar, već se mogu naći po sniženim cijenama!

Photo: Pr

Komentari 0