Moda
Stradivarius sako i hlače

U Stradivariusovom 'prerađenom' odijelu s traperom želimo provesti jesen! Genijalno je

  • Formalnije siluete i ležeran tamni traper spojeni su u odličnom odijelu iz Stradivariusa
  • Zanimljivi komplet hlača i sakoa u crnoj boji krasi upečatljiv dodatak sivog trapera te ga čini otkačenim casual odabirom za brojne svakodnevne prilike
  • Hlače i sako krasi opušteni, širi kroj, a odlično će se slagati sa svim trendy modelima ravnih cipela za jesen!

Odijela širih, opuštenih silueta s oversize modelima sakoa i hlačama širih nogavica, uvijek izgledaju svježije i stylish u nekoj od zanimljivijih nijansi, s dodatkom upečatljivog uzorka ili s umetcima od drugog materijala. Upravo takav spoj, odijela šireg kroja s umetcima od trapera, pronašle smo u novoj Stradivarius kolekciji.

Stradivarius sako i hlače | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius.

Traper je ove sezone i dalje jako popularan, a kombinacije s metalik bojama i dizajnima, kao i traper obuća, preplavile su high street kolekcije. U ovom Stradivarius setu odlično je spojen s traper sivim detaljima.

Stradivarius sako i hlače | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, sako s umetcima od trapera, (59,99 eur)

Sako blago oversize kroja u crnoj boji, s klasičnim reverima i prednjim džepovima ima neobičan dodatak sivog cropped 'prsluka' od trapera. Osim na sakou, traper detalj nalazi se i na hlačama širih, ravnih nogavica, u obliku uskog pojasa na struku.

Stradivarius modni dodaci s monogramom Možda vas zanima Stradivarius u novoj kolekciji ima trendy torbe s monogramom koje podsjećaju na mnogo skuplje brendove Rubrika Moda Moda

Stradivarius hlače | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. hlače s pojasom od trapera, (35,99 eur) Stradivarius sako i hlače | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius

Komplet u crno-sivoj kombinaciji boja bit će idealan u svim jesenskim kombinacijama, a posebno uz trendy modele ravnih cipela, koje će ove jeseni biti pravi hit. Ispod sakoa možemo nositi običan bijeli T-shirt ili topić, ali i košulju dugih rukava, što će se onda savršeno složiti s crnim modelom mokasinki ili balerinki!

Možda vas zanima Zarine neobične čizme podsjećaju na kultni Givenchyjev model Shark Lock Rubrika Moda Moda
Photo: Stradivarius

Komentari 0