Moda

U Reservedu smo pronašli odličan dupe Balenciagine traper Le Cagole Mini torbe

  • Tijekom posljednjih nekoliko godina Balenciaga je uspjela steći popularnost kao nikada prije, a veliku ulogu odigrali su komadi inspirirani Y2K estetikom
  • Posebno obožavane bile su torbe među kojima se model Le Cagole istaknuo kao apsolutno najpoželjniji, kako među slavnim trendsetericama, tako i među manje poznatim ljubiteljicama mode
  • Osim klasične crne torbice, jedna od najpopularnijih varijanti je i ona od trapera, a torbicu koja neodoljivo podsjeća upravo na Balenciagin traper model pronašli smo u aktualnoj ponudi Reserveda

Od torbica do cipela, Balenciaga već nekoliko godina ne prestaje privlačiti pozornost inovativnim, modernim i bez imalo dvojbe statement komadima. Ok, zasigurno dio zasluga moramo pripisati i kreativnom direktoru Demni Gvasaliju koji svake sezone uspije rasplamsati strasti između onih koji obožavaju njegov dizajn i onih vjeruju da se isti može opisati jedino kao bizaran, no simpatizirali njegovu estetiku ili ne, i njemu i kući za koju stvara mora se priznati da su se uspjeli popeti na sam vrh modne scene. 

 | Autor: Balenciaga Balenciaga Foto: Balenciaga

Istina, osnivač legendarne modne kuće, Cristobal Balenciaga, postavio je i više nego kvalitetne temelje kroz desetljeća stvaranja, no tijekom posljednjih par godina Balenciaga je uspjela steći popularnost kao nikada prije. Veliku ulogu odigrali su komadi inspirirani Y2K estetikom koja se na velika vrata krenula gurati među vodeće modne trendove, a posebno obožavane bile su torbe među kojima se jedan model istaknuo kao apsolutno najpoželjniji, kako među slavnim trendsetericama, tako i među manje poznatim ljubiteljicama mode. 

Možda vas zanima I muškarce i žene, i staro i mlado, nema koga moje torbice omiljenog mi brenda ne šarmiraju na prvi pogled Rubrika Moda Moda

Le Cagole torba prvi put predstavljena u sklopu Pre-Fall kolekcije za 2021. godinu ne prestaje biti predmet žudnje otkako je ugledala svjetlo dana, a do danas je predstavljena u nekoliko veličina, izrađena od različitih materijala i gotovo u svakoj boji koju je moguće zamisliti. Osim klasične crne torbice, jedna od najpopularnijih varijanti je i ona od trapera, materijala koji je tijekom protekle godine pomeo sve ostale modne trendove i kojemu popularnost ne jenjava ni u 2024., a torbicu koja neodoljivo podsjeća upravo na Balenciagin traper model pronašli smo u aktualnoj ponudi Reserveda.

 | Autor: Balenciaga Balenciaga Foto: Balenciaga, Le Cagole Small (2650 eura)

Baš kao i Le Cagole, i Reservedov model ima sličan oblik polumjeseca, također se nosi preko ramena, a ima i detalje na licu torbice zahvaljujući kojima ima toliko sličnosti s popularnim Balenciaginim modelom. Uz remenčiće s nitnama, Reservedov model ima i Barbie privjesak koji oblikom podsjeća na leptira, budući da je torbica dio Barbie kolekcije, a sam traper od kojeg je izrađena je tie-dye uzorka. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, torba s privjeskom i tie-dye uzorkom Barbie™ (32,99 eura)  | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, torba s privjeskom i tie-dye uzorkom Barbie™ (32,99 eura)

Najbolji dio priče je cijena pa tako u usporedbi s Balenciaginim modelom od trapera kojemu cijena iznosi 2650 eura, Reservedov model košta tek 32,99 eura, a uz to pri kupnji još jednog proizvoda dobivamo dodatni popust od 20%, što znači da će nas torba u konačnici koštati tek malo više od 26 eura. Ne znaš što još uz torbu odabrati? Mi imamo nekoliko ideja!

Možda vas zanima Vrijeme je za shopping: Najpopularniji model COS torbice je na velikom sniženju... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @collage_aarhus

Komentari 0