Moda

U prefall kolekciji Aleksandre Dojčinović zvijezde su haljine i kaputi, a super novitet puffer jakne

  • Ova prefall kolekcija samo je kratki uvod u modnu jesen jednog od najuspješnijih hrvatskih modnih brandova
  • Naime, u Lei Lou butik u zagrebačkoj Ilici 15 polako pristižu komadi iz jesensko-zimske kolekcije
  • Otkrit ćemo ti sve zvijezde nove kolekcije Aleksandre Dojčinović

Slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi versatilnu i urbanu kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées. Nova ‘Lei Lou by Alex prefall kolekcija’ pripremit će te za nadolazeću kišnu i zimsku sezonu sa svojim mekim, toplim kaputima, ženstvenim haljimana, čizmama od brušene kože, a drago nam je da se dizajnerica odlučila posvetiti i zimi nezaobilaznim puffer jaknama.

gumene čizme Možda vas zanima Gumene čizme neizostavan su jesenski komad, a ove sezone obožavamo njihov dizajn! Rubrika Moda Moda

Prefall kolekcija Aleksandre Dojčinović | Autor: Lei Liu PR Lei Liu PR Prefall kolekcija Aleksandre Dojčinović

“Ovo je oda nešto opuštenijoj eleganciji s čvrstim tkaninama koje se drapiraju na najženstveniji način, što je rezultiralo sofisticiranim haljinama koje vas mogu odvesti kamo god zamislite. Na vama je samo da zaželite želju”, naglašava Aleksandra.

 | Autor: Lei Liu PR Lei Liu PR

Prave zvijezde zasigurno će biti drapirane čizme od najmekše brušene kože, fini kaputi, ali i statement puffer jakne, koje su zapravo novost branda. Osim toga, tu su i Lei Lou stalne, klasične i bestseller kolekcije, koje u svojoj ponudi imaju haljine i accessoires dostupne svima. Ali, najvažniji je, kaže Aleksandra, odnos koji imaju sa svojim kupcima:

 | Autor: Lei Liu PR Lei Liu PR

“Kada sam otvarala dućan u Ilici 15, misao vodilja bila mi je to da svaka od nas cura zaslužuje doživljaj i pažnju, ali i s vremena na vrijeme počastiti se nečim novim u ormaru, makar sitnicom koja ne košta puno, ali veseli. Htjela sam našim curama priuštiti shopping kakav postoji u najljepšim i najvećim svjetskim metropolama i trudimo se stalno ići u tom smjeru, pomicati granice postavljene ispred našeg malog branda. Atmosfera u dućanu je odlična, uvijek je veselo i opušteno, kao na nekoj super kavici s prijateljicama, što je zapravo sasvim dovoljno za jedan sasvim drugačiji doživljaj shoppinga od onog na koji smo navikli, pogotovo otkako, zbog ove situacije, ne putujemo toliko često”, zaključuje Aleksandra.

 | Autor: Lei Liu PR Lei Liu PR  | Autor: Lei Liu PR Lei Liu PR

pilostka jakna Možda vas zanima Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine Rubrika Moda Moda
Photo: Lei Liu PR

Komentari 0