Moda

U Hrvatsku dolazi LC Waikiki, "turski H&M" kako zovu ovaj brend čiji je moto "Svatko se zaslužuje dobro odijevati"

  • Lc Waikiki ima prodavaonice u 45 zemalja svijeta, u regiji su prisutni u Bosni i Hercegovini i u Srbiji
  • Niže cijene od konkurentskih trgovina svakako su ono čime će privući publiku i u Hrvatskoj
  • Turski LC Waikiki će tako konkurirati skupljim high street trgovinama

LC Waikiki vodeći je turski modni lanac koji se probio i na tržišta diljem svijeta, a napokon stiže i u Hrvatsku. Prva prodavaonica otvara se 16. svibnja u zagrebačkom TC Arena, a druga već sljedeći dan u Mall of Split. Planovi brenda su vrlo ambiciozni, pa bez obzira što već postoji u 45 zemalja diljem svijeta, između ostalih i u BiH i Srbiji, planiraju otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u sljedećih nekoliko godina. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Naime, oko 12 milijuna ljudi tjedno kupuje u trgovinama LC Waikikija koji svake minute proda gotovo 1800 proizvoda. Njihovi glavni konkurenti na našem tržištu su trgovine poput H&M-a ili Kika-a, pa smo napravili usporedbu cijena nekoliko odjevnih komada. 

Ovosezonski proljetni hit su hlače koje u Waikikiju možeš kupiti već od 75 kuna, a najviša cijena u ovoj kolekciji im je 172 kune. H&M također ima najnižu cijenu 75 kuna, ali kvalitetnije hlače skoro su duplo skuplje, oko 300 kuna. Od haljina najskuolje su one za svečane prilike i koštaju do 300 kuna, dok u ponudi H&M-a takve haljine mogu koštati i preko 1000 kuna. Traper jakne koje svi volimo možeš kupiti za 200 kuna, a u H&M-u su 265, 90 kuna. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Možda vas zanima Haljine za krizmu: Donosimo ti lijepe i svečane prijedloge za krizmanice, kume, mame i gošće! Rubrika Moda Moda

Ovaj modni brend surađuje s timom dizajnera iz cijelog svijeta, te u kombinaciji s najfinijim turskim pamukom kreira moderne kolekcije iz sezone u sezonu koje su pristupačne svima. Od ostalih konkurenata razlikuje se najviše po tome što nudi više opcija u bojama i veličinama, a paleta proizvoda namjenjena je za cijelu obitelj, čak i bebe.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Osim što ćeš u Waiikiu moći slagati odjevne kombinacije, moći ćeš i urediti dom. Ponuda Waikiki Home zaista je šarolika i sigurni smo da ćeš pronaći i na tom odijelu nešto za sebe. Također, kao i većina high street brendova pronaći ćeš na njihovim policama i beauty proizvode.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Ako te nije privukla činjenica da sve za svakoga možeš kupiti na jednom mjestu ne znamo što će. Mi jedva čekamo! 

Photo: miss7

Komentari 0