Moda

U dućane stigao križanac tenisica, špagerica i čarapa - hoće li to biti najluđi trend ove godine

  • Ove lude tenisice (ipak najviše podsjećaju na tenisice) pronašli smo u Reservedu
  • Ovaj sve popularniji brend lansirao je obuću s džonom od špage, a u obliku tenisica
  • Hoće li postati trend? Ne znamo, u Zari takvih nema...

Malo smo škicnuli što se nosi na ulicama Milana za vrijeme održavanja Fashion Weeka na kojem se upravo predstavljaju kolekcije za predstojeću jesen i zimu; ipak se na takvim događanjima okupe ljudi koji modu žive. Između ostaloga pogledali smo i kakvi nas trendovi u 2020-oj očekuju glede tenisica, a to se vidi ne samo na pistama već i po uličnoj modi. I ima tu svega.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Uz nekoliko stvarno zabavnih modela renomiranih kuća koji šeću talijanskom modnom prijestolnicom ipak nismo vidjeli ovakav križanac koji smo pronašli na stranicama i kod nas sve popularnijeg brenda Reserved.

 | Autor: Pr/Reserved Pr/Reserved

Ok, na tenisice-čarape, komad bez vezica koji se lako odijeva, a može biti visok do iznad gležnjeva ili ispod (kao sokne i kao stopalice) smo već navikli. Takve tenisice se nose već nekoliko godina. Reserved je sad otišao korak dalje, spojivši tenisice-čarape sa špagericama - ipak je ova neobična odjeća u kolekciji za proljeće/ljeto pa su zako tenisice dobile džon od špage.

 | Autor: Pr/Reserved Pr/Reserved

Ima ih u više boja, cijena je 249,90 kuna, a hoće li se ovaj dizajn "primiti" i postati trend ili ostati kuriozitet ćemo vidjeti. Kako se tebi sviđaju?

Možda vas zanima Ovim trikom lako ćeš zagladiti ružne ispucale nabore na tenisicama pa će izgledati kao nove Rubrika Life&style Life&style

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amigo

    Autor teksta je očito uhljebljeni jadnik sa kupljenom diplomom novinara....utvrdite gradivo prvog razreda osnovne škole iz pravopisa i gramatike hrvatskog jezika...dakle, nije "DŽON" nego je "đon" cipele...