Moda

Tri trenda koja ovo ljeto zaslužuju pažnju

Od količine trendova koje nam, iz sezone u sezonu, modna industrija pokušava predstaviti kao "novi veliki hit", najčešće više ni ne znamo razlikovati komade u koje se stvarno isplati uložiti od onih sezonskih na koje ćemo dogodine potpuno zaboraviti...

Sjećaš se kad je započela era jednostavnih cipela u špic i koliko je bilo teško odvojiti se od onih super visokih platformi? Da, razumijemo se. Moda je kreativna i itekako individualna, prema tome nije potrebno kopirati sve što ti tvoj omiljeni brend predloži. Ako se (baš kao i mi!) ponekad gubiš u moru super cool ljetnih trendova, vjeruj nam kad kažemo da se u ova tri komada ipak isplati uložiti. A i nosit ćeš ih još dugo nakon završetka ljeta!

Mini torbice

Još prije nekoliko sezona uspješno su nam zamijenile sve velike shopper torbe u ormaru. Nakon početnog šoka - jer u nju više ne možeš potrpati pola makeup kolekcije, rezervne cipele i sve stvari od dečka; slijedi nevjerojatno olakšanje i ljubav prema mini torbicama. Zašto ih obožavamo? Kao prvo, same po sebi izgledaju preslatko i dovoljan su nam modni dodatak za savršen outfit. Kao drugo, više ne trpimo bolove nakon šetnje s torbom na ramenu...

 | Autor: Promo Promo

S lijeva na desno: Zara, 150 kuna; Bershka, 100 kuna; Mango, 200 kuna

Volani

...na svemu! Nogavicama, rukavima, haljinama, suknjama, jaknama. Pripremi se na potpunu opsesiju volanima, koji su se ove godine veličanstveno vratili u modni svijet, po našem skromnom mišljenju - bolji i veći nego ikad. 

 | Autor: Promo Promo

S lijeva na desno: Stradivarius, 250 kuna; Zara, 150 kuna; H&M, hm.com, 40 eura

Široke hlače

Možda malo prehrabra izjava, ali je li moguće da su ove sezone bacile skinny traperice u drugi plan? Jednom kad otkriješ čari lepršavih hlača, teško je vratiti se u uske modele. Dovoljno su prozračne za visoke temperature, idealne za sve dnevne i večernje prilike, a još uvijek se ne možemo odlučiti sviđaju li nam se više uz sandale ili tenisice. Dolaze u velikom broju različitih dužina, krojeva i boja, a pristaju svim oblicima tijela. Sviđaju li ti se više jednobojne ili pak one cvjetnih printeva? Koje god odabereš, savršeno će se uklopiti u tvoj ljetni ormar.

 | Autor: Promo Promo

S lijeva na desno: Zara, 200 kuna; H&M, hm.com, 30 eura, Mango, 130 kuna

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: miss7

Komentari 0