Moda

Tri su prolaznice hrabro pokazale koljena i dokazale da ovaj modni komad nije mrtav

  • Kada su traperice s porezotinama u pitanju ili ih obožavamo ili preziremo, čini se kako srednjeg odabira nema
  • Tri dame koje smo zapazili na domaćim ulicama pripadaju prvoj skupini, a hlače su stilizirale na vrlo sličan način
  • Kako to obično biva, za tebe smo također izdvojile zanimljive primjerke ovog modela traperica koji osvaja proljetnu ponudu

Pojedine modne komade ili obožavamo ili preziremo, sredine nema. Primjerice, jedan od takvih modnih predmeta zasigurno su marantice, tenisice sa skrivenom povišenom petom koje malo koga ostavljaju ravnodušnim. Premda su se modni eksperti svom silom trudili prozvati ih 'demode komadima' koje valja ostaviti u prošlosti, dame diljem svijeta i dalje rado nose ovaj model. U prilog tome ide i fotografija prolaznice koju smo uhvatili u šetnji središtem Zagreba, a koje se možeš prisjetiti ovdje.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Možda vas zanima Bijele traperice nisu samo za ljeto, nose se i u zimskoj varijanti! Stajling ove prolaznice to i potvrđuje Rubrika Moda Moda

Među 'kontroverznim' modnim komadima našle su se i iskidane traperica, a fotografije nastale na splitskim i zagrebačkim ulicama otkrivaju kako domaće dame preferiraju opuštene modele traperica s istaknutim porezotinama u području koljena. Mnogima pri pogledu na 'traperice s rupama' padne mrak na oči te ih smatraju neukusnima i vulgarnima.

Tijekom odrastanja, naša želja za posjedovanjem jednog ovakvog para nije uvijek naišla na odobrenje kod naših roditelja. A koje su to još hlače koje su našim majkama zadavale glavobolje možeš provjeriti ovdje.

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

Možda vas zanima Ženstveni stajling ove prolaznice zaslužio je čistu peticu zbog dva detalja Rubrika Moda Moda

Trendovi prolaze i dolaze, no u ponudama uličnih modnih brendova nerijetko se mogu pronaći primjerci traperica s 'rupama', 'porezotinama' i/ili 'poderotinama'. Kako svjedoče fotografije, prolaznice na domaćim ulicama su ih mahom odlučile spojiti uz klasične bijele tenisice, pletivo i duži gornji dio odjeće, bilo da je riječ o kaputu ili kardiganu.

Dvije prolaznice su se u svom stajlingu odlučile slijediti sličnu shemu pa su tako odjevnu kombinaciju odlučile upotpuniti kapom, ali i okruglim sunčanim naočalama. Treća prolaznica se odlučila na nešto jednostavniju kombinaciju u kojoj je uz pomoć kraćeg kardigana dala notu ženstvenosti inače sjajnom uličnom 'outfitu'.

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Možda vas zanima Sportska elegancija ili urbani kič? Zanimljivu modnu kombinaciju upotpunila je i torba paprene cijene Rubrika Moda Moda

Ako si odlučila da i ti u svom ormaru želiš jedan ovakav komad trapera, razveselit će te vijest kako nova proljetna ponuda high street brendova vrvi ovim modelima. Za tebe smo ovoga puta izdvojile tri zanimljiva primjerka koja možeš nabaviti već danas. A ovo je pet stvari na koje trebaš paziti u potrazi za savršenim modelom traperica.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (349,90 kuna), Zara (199,90 kuna), Reserved (229,90 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
 

Photo: Pixsell/Ivo Čagalj
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    rupa u glavi, rupa na hlačama....