Moda

Tri omiljene boje ljeta - u kojoj se pronalaziš?

  • Među svim užicima koje donosi ljeto, teško nam je odabrati omiljeni
  • Ipak, nije nam teško odabrati omiljenu ljetnu boju koja će obilježiti sezonu
  • Tvoja najdraža boja može mnogo toga otkriti o tebi, ali i onome što voliš i u čemu uživaš

Osim kupanja u toplim sunčevim zrakama i osvježavajućim morskim valovima, ljeti nam ne treba mnogo. Odjeća koju nosimo postaje sve oskudnija, materijali laganiji, a šminka više funkcionalna nego dekorativna. Proljetne slojeve majica, košulja, laganih jakni i traperica mijenjamo za lepršave haljine, a bijela lanena košulja nekako je s godinama postala zaštitna uniforma ljeta. 

Ipak, pored svih ovih ljetnih klasika, neki se trendovi posebno izdajaju ove godine, a to su boje. Iz minimalizma koji nas prati još od 2020. kada je sve postalo jednostavnije i pomalo monotono, sada se okrećemo bojama i modnom maksimalizmu. Tri se boje posebno izdvajaju ovog ljeta, ne samo po tome kakve su, nego i što o nama govore. Od snažne boje čokolade, do nježne boje karamele i avanturom ispunjene boje borovnice, ne znamo što bismo prije odabrali, no pravo je pitanje - u kojoj se od njih pronalaziš ti?

Boja čokolade

Senzualna, topla i puna podrške - tako najbolje možemo opisati osobe kojima je omiljena boja čokoladno smeđa. Ako težiš krpicama, modnim detaljima ili namještaju ove prirodne nijanse, užitci su tvoja vodilja kroz život, kakvi god oni bili. Od finih zalogaja, dobre čaše vina ili zagrljaja drage osobe, ne znaš što ti je draže, a najbolje od svega je činjenica da ne moraš niti birati. Svi koji se nađu u tvom društvu ne mogu odoljeti tvom šarmu, ali i stabilnosti koju odišeš svakim svojim potezom. Omiljena, baš kao i čokolada, nemaš problema s pronalaskom pravih prijatelja, a posebno će te obožavati jednom kada upoznaju sve slojeve tvoje bujne osobnosti. 

 | Autor:

Ovog ljeta nećeš pogriješiti ako odabereš torbu ili tenisice boje čokolade, a hit su i sunčane naočale ovim nijansama. Također je boja čokolade jedna od najpoželjnijih boja za kosu još od početka 2024., a savršeno se slaže s kožom koju je poljubilo sunce.

Boja karamele

Smještena negdje između narančaste i smeđe, boja karamele izdvaja se kao jedna od najcozy boja, a upravo je takva i osobnost svih onih koji ju obožavaju. Tvoje najdraže mjesto na svijetu je dom koji je uređen po tvom ukusu do zadnjeg detalja, a tvoja omiljena sezona je jesen, no znaš uživati i u ljetnim danima, posebno u poslijepodnevnim satima okupanim zlatnim zalascima sunca. Možda nećeš htjeti svaki dan ljeta provesti na koktel zabavi do ranih jutarnjih sati, ali ćeš s puno veselja pripremati druženja uz najfinije slastice u svom domu, a tvoji će prijatelji pozivnicu prihvatiti s oduševljenjem. 

 | Autor:

Boja karamele karakteristično je zaštitna boja jeseni, ali tako se lijepo kroz detalje uklapa i u ljetne outfite. Lagane pamučne majice u ovim prekrasnim nijansama, ali i kožne sandale boje karamele uklopit će se u baš svaki ljetni outfit. 

Boja borovnice

Potpuno drugačija, uvijek svoja i nepredvidiva epiteti su koji krase osobe kojima je boja borovnice omiljena boja ljeta. Ljubiteljice ove boje jednostavno odišu avanturizmom, a izležavanje na plaži uz koktel nikako nije za njih. Ako i ti obožavaš boju borovnice, sigurno si za ljeto isplanirala barem jednu od adrenalinskih aktivnosti poput parasailinga ili surfanja. Izreka da živiš svaki dan kao da je posljednji možda je malo izlizana, ali za tebe je potpuno istinita i ne postoji bolji način kako te opisati. Ipak, tvoja osobnost sadrži slojeve koje mogu otkriti samo oni koji te dobro upoznaju, budući da se ispod tog avanturizma krije jedna odana prijateljica koja će svoje najdraže staviti na prvo mjesto, ispred svake potencijalne pustolovine. 

 | Autor:

Boja borovnice odličan je odabir za kupaći kostim, posebno ako odabereš neki od asimetričnih jednodijelnih modela koji su ovog ljeta apsolutni hit, a manikura boje borovnice, točnije ona nazvana blueberry milk, jedan je od najvećih trendova ove godine. 

Savršen odabir za baš svaki ljetni dan

Bilo da ti je najdraža boja čokolade, boja karamele ili boja borovnice, imamo savršenu stvar koja će ti sigurno odgovarati uz svaki outfit, a u kojoj ćeš moći uživati baš svaki dan, sama ili s prijateljicama. Ne, ne radi se o torbici ili tenisicama, nego o Ledo Kingu, omiljenom sladoledu čitateljica miss7 što potvrđuje Woman's Choice Award 2024. Ovog ljeta uživati možeš u tri nova neodoljiva okusa koji dolaze u čaši od 450 ml, savršenoj za dijeljenje. Baš kao i kroz omiljene boje ljeta, vodimo te i na jedinstveno putovanje kroz okuse i teksture novih Ledo King sladoleda.

Kao i zavodljiva osobnost ljubiteljica boje čokolade, King Obsession u čaši započinje neočekivano, hrskavim komadićima žitarica uronjenima u preljev od bijele čokolade. Avantura se nastavlja u novom sloju koji donosi sladoled okusa čokolade s komadićima brownieja. Kroz ukusnu tamnu čokoladu, užitak se krije u posljednjem sloju koji isprepleće bijelu čokoladu s preljevom okusa tamne čokolade. 

 | Autor:

Gornji sloj King Supreme čaše hrskavih komadića keksa oduševit će sve ljubiteljice boje karamele već prvim zalogajem. Preljev od slane karamele što vodi do sladoleda okusa karamele s preljevom od slane karamele razmazit će tvoje nepce u trenu. Komadići makadamija oraha otkrivaju novi preljev okusa slane karamele, a zadnji sloj novog Kinga Supreme u čaši krije sladoled od karamele s komadićima karameliziranog makadamija oraha.

Kao još jednu nezaboravnu ljetnu avanturu, ljubiteljice boje borovnice doživjet će okus Kinga Majestic u čaši kroz hrskave komadiće žitarica uronjene u bijelu čokoladu te preljev od bijele čokolade. Sljedeći sloj donosi sladoled okusa cheesecakea s preljevom od borovnice, koji dodaje voćni zanos ovoj kombinaciji, dok su komadići keksa hrskavi prijelaz u daljnje uživanje. Preljevom od borovnice naglašena je osvježavajuća nota, a završni sloj okusa cheesecakea s komadićima keksa zaokružuje ovu priču i predstavlja novu razinu cheesecakea.

Svaki od ovih pažljivo spojenih okusa osigurat će ti maksimalan užitak, a svakim idućim slojem otkrit ćeš nešto novo, možda okusom, a možda o sebi. U svakom slučaju, čeka te prekrasan bijeg od svakodnevice!

Photo: None

Komentari 0