Moda

Tri modela bijelih haljina koje će se najviše nositi ovog ljeta

  • Jedva čekamo ljeto, a s njim i da odjenemo bijelu haljinu - jednostavan i gotovo nezaobilazan komad koji u naš stil donosi osvježenje
  • I ove godine ovdje je klasik, košulja-haljine, svoj pohod od prošle godine nastavljaju haljine od ažura, a nezaobilazne su i vječne lepršave i romantične haljine s volanima
  • Pogledaj i naš izbor iz trgovina - cijene se kreću već od 180 kuna naviše!

Ništa u modi ne vrišti "ljeto" kao bijela boja. U bijeloj haljini odmah se zamišljamo na plaži ili kako tople ljetne večeri šetamo gradom i/ili ispijamo koktele. S prvim vrućim danima naš omiljeni bijeli odjevni predmet ponovno dolazi u fokus.

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda

Ono što je uvijek u prvom planu je: bijela haljina. U ormaru ćemo naći mjesto i za trendi model ukrašen efektnim detaljima poput puf rukava i volana. Romantičan, a još i romantičnije su bijele haljine od rupičastog ažura koje prizivaju nevinost seoskog života iz vremena naših prabaka. Za malo "stroži", ali ništa manje ženstven look pobrinut će se košulja-haljine u toj boji. S dobrom bijelom haljinom nećeš pogriješiti. Bilo ženstvene, zaigrane ili potpuno ležerne - pokazat ćemo ti koja su tri modela sada u trendu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ARLIA (@arliaroselin)

Romantična bijela haljina

Midi haljine su klasik - u haljinama koje sežu do sredine listova, izgledati ćeš elegantno, a pogodne su za svaku prigodu i osobito idealne ljeti. No ljeto je isto tako stvoreno za lepršave, do gležnjeva ili do poda duge haljine, a oba se modela nose u romantičnim krojevima s volanima, detaljima od čipke, ženstvenim dekolteima ili puf rukavima. Ako je želiš potpunu ležernost lepršavu pamučnu haljinu nosi sa sandalama ravnih potplata, špagericama na punu petu ili espadrilama.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Zara (229,90), Reserved (299,90 kuna)

Čini se kako domaće dame obožavaju nositi haljine na ovaj način. Fotografije sa špice to dokazuju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FARINA (@novalanalove)

Bijela haljina od ažura

Modeli na modnim pistama Chanela ili Givenchya već su odavno najavili "rupičaste" haljine u kolekciji za ljeto 2021., a i mi im se veselimo. Ažur, materijal s rupicama pomno izvezenih rubova koji se nekad radio kao ručni rad (a danas se proizvodi industrijski) kao trend je debitirao prošlog ljeta, a ove je godine još i jači. Ove haljine izgledaju ženstveno i romantično, na pomalo "starinski" način.  Kako bismo pojačali ovaj efekt, ovog proljeća dizajneri pribjegavaju i krojevima koji ističu figuru ili modelima s naglašenim strukom. 

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Mango (349,90), Zara (229,90 kuna)

Hailey Bieber Možda vas zanima Stilistica poznatih otkriva 5 stvari koje su doista važne kada je u pitanju styling Rubrika Moda Moda
Možda vas zanima Istovremeno seksi i čedan, ovaj "goli" trend zavladao je svim ljetnim komadima Rubrika Moda Moda

Bijela košulja-haljina

Ponekad stojimo ispred garderobe i jednostavno ne znamo što bismo odjenuli. Srećom, tu je bijela košulja-haljina poznata kao vrlo svestrani komad među ljetnim haljinama. Ono što ovaj model čini poseban je da ga vrlo lako možeš preobraziti na više načina. Ako ti se sviđa ženstven i razigran izgled, možeš odabrati kratki model s puff rukavima ili upariti košulju haljinu s remenom i odabrati par natikača. Ako voliš vrhunski izgled sportske elegancije, nosi ovu haljinu s tenisicama. Za ured: midi dužina i lijepe sandale.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Bershka (179,90 kuna), Mango (349,90), Zara (229,90 kuna)

Photo: Instagram@tamara

Komentari 0