Moda
Pull&Bear hlače od umjetne kože

Trendy nijansa ove kožne hlače čini pravim statement komadom. Već se čeka nova pošiljka

  • Sezona nošenja kožnih hlača odavno je stigla, a high street ponuda puna je upečatljivih modela
  • Trendovi s "velikih pista" se revno prate pa je mnogo onih s metalik efektom, ali i u novoj boji sezone - crvenoj
  • Upravo su nam zato hlače od umjetne kože iz Pull&Beara privukle pažnju, a za trendy model već se čeka dopunjavanje zaliha u web trgovini

Kožne hlače i one od umjetne kože postale su jedan od temeljnih dijelova jesenske garderobe, a osim klasičnih tamnih nijansi, u crnom ili smeđem tonu, ove godine dolaze u raznim drugim trendy varijantama. 

Pull&Bear hlače od umjetne kože | Autor: Pull&Bear Pull&Bear

Metalik efekt jedan je od velikih trendova koji je preplavio kolekcije modnih brendova, a uz njega posebno se istaknula crvena boja u različitim nijansama, pogotovo u raskošnoj tamnijoj crvenoj nijansi, model kakav smo pronašle u Pull&Bear kolekciji. 

Model hlača od umjetne kože u ovoj predivnoj nijansi osigurat će mjesto statement komada u svakom outfitu, a da je model ravnih nogavica u trendy boji te s efektom kože odlično pogođena kombinacija, pokazuje i njihov rasprodan status.

Pull&Bear hlače od umjetne kože | Autor: Pull&Bear Pull&Bear

Hlače dugih, ravnih nogavica imaju klasičan dizajn s pet džepova i srednjim strukom, a odlično će  izgledati u kombinaciji s kožnom jaknom, oversize sakooom, ali i dužim modelom kaputa!

palazzo hlače Možda vas zanima Palazzo hlače došle su na svoje - široke nogavice su must ove zime. Evo 12 kombinacija kako ih nositi Rubrika Moda Moda

Pull&Bear hlače od umjetne kože | Autor: Pull&Bear Pull&Bear

Osim u casual kombinacijama, s tenisicama ili primjerice Ugg čizmama, upečatljvi model lako možemo uklopiti i u kombinacije s košuljama i topićima te cipelama i čizmama s visokim potpeticama. 

Pull&Bear hlače od umjetne kože | Autor: Pull&Bear Pull&Bear

Po odličnoj cijeni od 25,99 eura mogu biti pravi jesenski ulov kojim ćemo podići naše outfite te se stoga nadamo brzoj obnovi zaliha svih veličina!

Možda vas zanima Više puta smo naletjele na ove neobične hlače na Instagramu - otkrivamo priču iza upcycling brenda koji ih kreira Rubrika Moda Moda
Photo: Pull&Bear

Komentari 0