Moda
Leg belts, remen za nogavice

Trend za jesen 2021.: kako stilizirati hlače s remenčićem za nogavice

  • Ove sezone hlače će se stegnuti, ali ne u pojasu, nego na gležnjevima
  • Remenčići, žniranci, konopi, marame, sve se može vezati oko nogavica
  • Takozvani „leg belt“ pravi je magnet za oči, a evo kako ga isfurati

Znaš one trake za gležnjeve s kopčom na čičak koje biciklisti vežu kako se nogavice hlača ne bi zakačile za žbice? Pa, slične vrpce sada su i na hlačama street style fashionistica. Stoga se postavlja pitanje dolazi li modna inspiracija doista od biciklista… Činjenica je sljedeće: vezice za gležnjeve apsolutno su trendi ove sezone.

Pozdrav, beskrajno duge noge!

Bilo da su omotane, zavezane na čvor ili zakopčane - prema berlinskom dizajneru Williamu Famu, hlače s remenčićima za nogavice imaju odlučujuću prednost: „Ovaj oblik hlača vizualno izdužuje nogu. Veže se za najuži dio donjeg dijela tijela; to stvara potez koji produžuje hlače“, objašnjava. Zajamčene su beskrajne noge!

Što se tiče stylinga, imaš slobodne ruke s ovim trendom. Sandale i cool tenisice dobro pristaju uz ove posebne hlače. Oni koji se vole igrati sa stilovima mogu kombinirati štikle s ležernom majicom ili tenisice s elegantnom svilenom bluzom. Ali, što je izgled jednostavniji, to je veći fokus na remenju za nogavice.

Bella Hadid i Dua Lipa Možda vas zanima Bella Hadid i Dua Lipa obožavaju ‘švicarski sir’ na outfitima, bi li i ti mogla nositi ovaj detalj? Rubrika Moda Moda

Nemaš „leg belt“? Nema problema!

Sve skupa ti nekako zvuči poznato? Možda zato što su mnogi influenceri stavljali gležnjeve u središte pozornosti još 2019. godine - čak i prije nego što su hlače s remenom za nogavice visjele u trgovinama. Koristili su sljedeći trik: nosili su široke hlače koje su pričvrstili za gležnjeve remenčićima na sandalama. Dakle, ako ne želiš kupiti hlače s integriranim remenom za nogavice, možeš bez problema upotrijebiti ovaj trik. Briljantno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0