Moda

Trend alert: Napokon možemo ići na posao u pidžami

Pidžama-odijelo novi je veliki trend koji ćemo s najvećom radošću ikad - možeš zamisliti da ideš u pidžami na posao? Mi da!

E, da mi je netko nekada rekao da ću razmišljati o odlasku na posao u pidžami, umrla bi od smijeha. Da, ovaj trend je postao totalno prihvatljiv i nosiv u svim prilikama. Ovaj, dosta neobičan modni komad nose strane, ali i domaće poznate dame, a čini se da ćemo ga uskoro sve češće gledati i na crvenom tepihu. 

Rihanna je jedna od prvih koja nam je pokazala kako se nose pidžama odijela, a nakon nje ovaj trend je savršeno nosila i Teyana Taylor, Kim Kardashian, Olivia Palermo,...

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ove sezone obožavaju ih i high-street brendovi poput Zare i H&M-a, što ti odmah govori da ih možeš pronaći po super povoljnoj cijeni, a ako želiš dati šansu ovom prije svega udobnom, praktičnom i iznimno elegantnom trendu - predlažemo za zaboraviš na tenisice.

 | Autor: Zara Zara Zara kimono (400 kuna) i Zara odijelo (630 kuna)

Visoke potpetice dodati će jedan stylish moment ovom trendu, ali i učiniti ga savršenim outfitom za doslovno bilo koju priliku koju možeš zamisliti. Ako ti se ipak čini da ti je ovaj svileni ili satenski look od glave do pete malo previše, slobodno kombiniraj gornji dio s trapericama, a donji dio s običnim topom ili T-shirtom.

 | Autor: Zara Zara Zara lepršavi kimono + hlače (630 kuna) ili možda Zarin prugasti sako (550 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0