Moda

Traper jakne: donosimo kakve sve modele možeš pronaći u trgovinama ovog proljeća

  • Traper jakne idealne su za proljetno vrijeme te ih gotovo svi nose
  • Super izgledaju i mogu se vrlo lako kombinirati za razne prigode
  • Osim klasičnih plavih, u trendu su i traper jakne u boji

Oduvijek su traper jakne bile odjevni komad koji nikad ne izlazi iz mode. Duge, kratke, od plavog trapera ili onog u boji, vrlo su jednostavan, ali i univerzalan tip jakni koja se može kombinirati s gotovo svakom odjevnom kombinacijom. Super izgledaju i na traperice, na haljine i suknje, ali i na trenirke. Proljeće je idealno za njih jer nisu predebele, a opet nas mogu zagrijati kad zahladi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Klasične plave traper jakne

Najklasičniji model traper jakne je jedan od basic komada koji gotovo svaka od nas ima u svom ormaru. Možemo ih pronaći u svim nijansama plave boje kao i u raznim dužinama - od kratkih pa do dugih, ali i oversized.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Stradivarius 199, 90kn, Zara 229, 90 kn, Mango 249, 90 kn

Također u ponudi smo pronašli i klasiku s malim odmakom u vidu detalja poput bisera, zakovica ili natpisa na leđima koji daju poseban touch ovom vječnom komadu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Stradivarius 229, 90 kn, Zara 299.90kn, Bershka 299,90kn

Traper jakne u boji

U proljetnim mjesecima ne možeš pogriješiti ako izabereš traper jaknu u pastelnoj ili nježnoj nijansi. Ako si odvažnija, onda je za tebe idealna jaknu u nekoj jačoj boji. Ovakav tip traper jakne bit će dovoljan sam po sebi te će osvježiti svaku odjevnu kombinaciju. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Mango 349, 90 kn, Reserved 329, 90kn, Bershka 199, 90kn

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

Crne traper jakne

Baš poput crnih kožnih jakni ili klasičnog crnog sakoa i ova jakna u crnoj boji izgleda elegantnije. Super je izbor za sve one koje nisu preveliki fanovi svijetlih nijansi, a može 'smiriti' neki odvažniji outfit. Dobra je alternativa kad u proljetnim danima želiš isfurati all black outfit. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara 229, 90kn, Zara 299, 90kn, Stradivarius 199, 90kn

Bijele traper jakne

Proljeće je idealno za svijetle boje kojima se pripremamo za ljeto. Time se vodimo i kad su u pitanju traper jakne pa naš izbor pada na bijele. Kao i crne i klasične, mogu se lako kombinirati te super izgledaju uz lagane haljine, a sviđaju nam se i all white kombinacije. No isto tako možemo pronaći i bijelu verziju tie-dye jakne koja izgleda originalno. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara 229, 90kn, Reserved 299, 90kn, Zara 299,90kn

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Sive traper jakne

Čak i one koje se ne mogu odlučiti između crne i bijele imaju alternativu- jakne sive boje. Iako nam možda ne bi ova boja bila prvi izbor, kad malo bolje pogledamo shvaćamo da ima puno potencijala za kombiniranje. Možemo ju zamisliti kako savršeno pristaje uz jarku odjevnu kombinaciju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara 229, 90kn, Zara 229, 90kn, Zara 229, 90kn

Photo: instagram/@nikamatic

Komentari 0