Moda

Totalno smo zaljubljene u 5 minimalističkih vjenčanica iz Zarine nove kolekcije

  • Popularni brend Zara predstavio je svoju novu kolekciju vjenčanih i svečanih haljina
  • Modernim mladenkama nudi odmak od slojevitih, voluminoznih i (pre)raskošnih vjenčanica
  • Najbolje od svega? Za ovu haljinu neće ti trebati bogatstvo, jer nijednoj cijena ne prelazi 1000 kuna

Španjolskom high street brendu Zara najčešće uspijeva poći za rukom kreirati modne predmete koji rezultiraju velikom popularnošću, a mislimo kako će i haljine iz ove kolekcije uživati sličnu popularnost. Zara je ponudila inspiraciju svim mladenkama koje nisu ljubiteljice klasične vjenčanice kao iz bajke o Pepeljugi.

Možda vas zanima Mladenka koja je vjenčanicu platila 20 kuna postala je hit: "Izgledaš kao Meghan Markle!" Rubrika Life&style Life&style

Sve češće vidimo kako se djevojke za svoj veliki dan odlučuju za jednostavnije vjenčanice, gotovo pa "obične" haljine svijetljih nijansi. A upravo u novoj Zarinoj kolekciji može se pronaći nekoliko modela vjenčanica za one koje traže nešto modernije i minimalističko.  Evo koje smo modele izdvojili za tebe.

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

Zara: satenska vjenčanica: 699,90 kuna

Prekrasna vjenčanica Ane Bacinger: "Vjerovali ili ne - naručila sam ovu haljinu s Asosa za samo 450 kuna"

Haljine su napravljene od satena, upravo jednog od omiljenog izbora modernih i chic mladenki. Uz to, vjenčanice bi se mogle svidjeti budućim mladenkama koje traže eleganciju i posebnost u jednostavnom kroju. Boje su uz klasičnu bijelu i blijedo zlatna, bež, boja slonovače...

Ove haljine krase zanimljivo orukavlje, izrezi na leđima, i seksipilno vezanje oko vrata, a nisu glomazne ni teške pa je lako zamisliti kako u nekoj od njih plešemo cijelu noć. 

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

Zara: satenska vjenčanica: 999,90 kuna

Za njih nećeš morati izdvojiti bogatstvo kao za klasičnu vjenčanicu, čak i kad je samo iznajmljuješ, jer cijena nijedne haljine ne prelazi 1000 kuna, a osim što su pristupačne, nosive su i kad vjenčanje prođe. Bilo bi zanimljivo imati vjenčanicu koju možeš nositi i kasnije, a koja neće samo stajati u ormaru, zar ne? 

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno: Zara (999,90 kn), Zara (999,90 kn), Zara (499,90 kn)

A osim ovih satenskih haljina, Zara u bridal kolekciji ima i odgovarajuće donje rublje i dodatke. Satenski grudnjaci i gaćice također se nalaze u kompletu, a ovo rublje prilagođeno je nošenju upravo uz satenske haljine. Osim toga, u kolekciji se pronašao i odgovarajući satenski ukras za kosu izvezen u pletenasti rajf.

 | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

Sve Zara: satenski grudnjak (229,90 kn), satenske gaćice (149,90 kn), ukras za kosu (229,90 kn), satenski grudnjak (229,90 kn), satenske gaćice (179,90 kn)

Mnoge mladenke posebnu pozornost pridaju izboru vjenčanice Možda vas zanima Jedva čekamo vidjeti mladenke u ovim prekrasnim vjenčanicama! Evo kojih će 5 trendova vladati 2022. Rubrika Moda Moda

 

Photo: PR/Znanje

Komentari 0