Moda
1/16

Top modeli jesenskih torbi

Retro školski modeli natječu se ove jeseni za popularnost sa šarenim torbama geometrijskih linija.

Kolorit je ove jeseni uistinu raznolik. S jedne strane tu su tipične jesenske nijanse, poput smeđe, crne i žute, dok s druge strane jarke boje nastavljaju svoju vladavinu. Crvena, pink, ciklama, ljubičasta samo su neke od boja koje krase jesenske modele torbi.

 | Autor: PR, PIXSELL PR, PIXSELL Pismo i satchel torba – najpopularniji modeli

Pismo torbe strogih linija vodeći su model kod večernjih torbi. Strogoća oblika ublažena je jarkim bojama i zanimljivim colour blockingom. Velika prednost većih modela pismo torbi je što većina njih posjeduje remen koji olakšava nošenje, a ujedno se zbog toga lako pretvara i u dnevnu torbu.

 | Autor: PR, PIXSELL PR, PIXSELL Za dan birajte retro modele koji odgovaraju kako za poslovne tako i za fakultetske obveze. Najpopularniji model je takozvana satchel torba koja je izrazito praktična za dan. Odvažne će odabrati model upečatljive boje, dok žene nešto smirenijeg stila bezvremenski komad smeđe boje. Krutoi oblik ove torbe izvrsno čuva važne dokumente koji se ne smiju savinuti, a brojni džepovi olakšavaju organizaciju i snalaženje.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Crvene salonke su vladale tijekom proljeća i ljeta, a ovu jesen crvena boja se prebacila na torbe. Izrazito su popularni ženstveni modeli s malim ručkama. Ovaj model nas asocira na eleganciju i damski styling. Riječ je o klasičnom obliku koji je ovu jesen osvježen jarkom crvenom bojom – pravi modni dodatak za tmurne kišne dane.

Zlatni modni detalji ove sezone su svugdje. Prednjači nakit, a odmah iza njega su torbe. Zlatna glamurozna torbica idealan je odabir za blještavi večernji styling. Kao šlag je na kraju kombinacije u kojoj prevladava mala crna haljina.

Mala crna pismo torba trajna je investicija koja nije pod utjecajem trendova. Uz vas je kad ne znate koju torbu kombinirati uz svoj večernji styling. U isto vrijeme izvrsno paše uz rokerski styling, romantičnu haljinu i odlazak na svadbu.

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine modele torbi i njihove cijene...

Photo: None

Komentari 0