Moda 27. prosinca 2012.

Top 15 modela male crne haljine

Danijel Berković/PIXSELL, PR.
1/14

Mala crna haljina je vječni klasik koji nikad ne izlazi iz mode. To je komad kojeg svaka žena treba imati u svom ormaru. S razlogom, jer u njoj ćete uvijek izgledati profinjeno, elegantno i prikladno odjeveno.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Možda iza sebe ima pridjev mala, no njena stilska jačina je itekako velika. Pristaje uz sve, obožava razne boje, vrste nakita i cipela. Ona je modni kameleon koji se prilagođava svojoj stilskoj okolini. Uz bajkerske čizme i opaki metalni nakit isti model male crne haljine djelovat će rokerski. Uz pink štikle i mašnu u kosi, haljina je razigrana i girly. A uz seksi salonke na špic, zlatni nakit i crveni ruž, ona postaje zavodljiva.

Osim svoje nevjerojatno stilske prilagodbe, tajna male crne haljine leži u tome što s njom nikad nećete djelovati overdressed. Koji god model bio u pitanju, crnina joj pruža eleganciju, profinjenost i decentnost. Stoga ni ne čudi njena velika popularnost. Mala crna haljina je stilska uniforma moderne žene.

 | Autor: Danijel Berković, Jurica Galoić/PIXSELL, PR Danijel Berković, Jurica Galoić/PIXSELL, PR Upravo ovaj tip haljine jedan je od najpopularnijeg modela za doček Nove godine. A to sve zaslužujući svojim stilskim prednostima jer nedostataka ionako nema. Prikladno tomu, u trgovinama highstreet brendova tijekom prosinca proširuje se ponuda malih crnih haljina. Ona je izvrsna investicija – u njoj ćete dočekati Novu godinu, ali je ujedno nositi i na brojne evente i posebne prigode tijekom 2013., ako ne i duže.

Postoje dvije kategorije ljubiteljica male crne haljine. One žene koje će kupiti kvalitetnu i skupu haljinu – jednu, ali kako naglašavaju, vrijednu. S druge strane tu su obožavateljice nešto jeftinijih i manje trajnih modela. No, zbog njihovih pristupačnih cijena, rado će kupiti više njih. Kojoj god kategoriji pripadali, jedno je sigurno – s malim crnom haljinom ne možete pogriješiti.

Ako želite posjedovati model koji uistinu sadržava sve prednosti male crne haljine, pripazite na njen kroj. Izbjegavajte kratke modele koje možete nositi samo tijekom večernjeg izlaska, ali ne i za poslovne domjenke i slične evente koji ne trpe previše otkrivanja kože.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Izvrstan odabir su haljine bez rukava. Prekrivaju više nego one s tankim naramenicama (zbog čega ne morate za pojedine prigode razmišljati o sakou ili rukavima koji će prekriti ramena), a ipak pružaju dovoljno slobode od onih s rukavima.

Mala crna haljina najbolja je stilska investicija. U njoj dočekajte i provedite 2013. sa stilom.

U galeriji pogledajte pojedine modele iz hrvatskih trgovina...

Komentari 0