Moda

Top 10 bajkerskih čizama iz nove high street kolekcije!

Jesen je ovdje, a to znači samo jedno - počinje sezona čizama! Izdvojile smo najbolje bajkerske gležnjače iz nove kolekcije...

Bajkerske čizme zadnjih su se godina udomaćile u sezoni jesen/zima, a kako i ne bi kada su jednostavno neodoljive i obožavamo ih?! K tome još svake sljedeće sezone dolaze u još boljem i zanimljivijem dizajnu. Naravno, poneki se modeli ponavljaju iz godine u godinu (vjerojatno zato što su toliko dobri da su postali klasik, a neki se nakon godina izbivanja (iz modnih trendova) vraćaju na velika vrata.

Baš kao popularne marte, na primjer! Čini se da će ne baš svima omiljene Dr. Martens čizme ove jeseni postati pravi trend i must have komad! Barem ako je suditi prema ponudi u dućanima high street brendova...

Možda vas zanima Pronašle smo odlične modele jesenskih jakni do 160 kuna Rubrika Moda Moda

Remenje s kopčama

Čizme s remenčićima već dugo jako volimo, a u zadnje vrjeme veliku popularnost stekle su one koje imaju velike i upečatljive kopče na remenju. Upravo te kopče daju poseban štih gležnjačama i čine ih upečatljivima. Lajkamo!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (445,60 kn), Stradivarius (399,90 kn)

Čizme na petu

Ovo smo već imale priliku ranije vidjeti u ponudi, no vjerujemo kako će ove godine trend bajkerskih čizama na petu tek zaživjeti. Ako se ne možeš odreći visokih peta, ovo je idealan par obuće za tebe! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (249,90 kn), Bershka (279,90 kn)

Zakovice

Trebamo li reći bilo što o zakovicama osim da ih i dalje obožavamo? I da izgledaju fenomenalno? I da ne želimo da ovaj trend ikada "izađe iz mode"? Ok, vjerujemo da si shvatila da smo veliki fanovi! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (699,90 kn), Zara (599,90 kn)

Jednostavne čizme

Ako si, pak, više jednostavniji tip, high street dućani pobrinuli su se i za tebe. U ponudi, naravno, imaju i jednostavne modele bez previše detalja i ukrasa, baš kao originalne bajkerske. Oni se savršeno stapaju uz svaki outfit!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (259,90 kn), Zara (699,90 kn)

Možda vas zanima Karirani uzorak vlada, a ovo su najbolji komadi do 200 kn Rubrika Moda Moda

"Marte"

Kao što smo već rekle, slavne (i pomalo zaboravljene) marte ponovno su IN! Samo u nešto drugačijoj verziji high street brendova. Iako, moramo priznati da nas ovaj model iz Pull&Beara jako podsjeća na original. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (349,90 kn), Pull&Bear (349,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0