Moda

Tko jedva čeka prošetati se u novim sunčanim naočalama? Mi smo ti izdvojili nabolje do 150 kuna

  • Sunčane naočale su modni dodatak bez kojeg ne možemo ni u jedno doba godine
  • Čak i u vrijeme izolacije ne odvajamo se od njih ni kad uživamo na prozorima, balkonima ili u šetnji na mjestima gdje nema ljudi
  • Pogledali smo ponudu u dućanima te smo izdvojili najbolje modele za koje nećeš morati izdvojiti puno novaca

Proljeće nam je donijelo toplo vrijeme i sunčane dane, no trenutno ih ne možemo provoditi kako bismo da je normalna situacija. Iako ne možemo s prijateljima i obitelji organizirati druženja na otvorenom, to nas ne sprječava da u toplim danima ne uživamo na našim prozorima, balkonima ili u šetnjama parkovima i šumama gdje nema ljudi. Za sve to nabrojano jedan modni dodatak je neizostavan, a to su sunčane naočale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

Upravo su nam one neizostavni dodatak cijele godine, a pogotovo sunčanih dana. Štite nas od sunca i odmaraju oči, a mogu podići cijelu kombinaciju pa čak i ako se radi o kućnoj varijanti. Neki dućani već su predstavili svoju ponudu sunčanih, a mi smo odlučili izdvojiti neke modele koji su nam se najviše svidjeli.

Neutralne

Modeli u neutralnim nijansama su jedni od onih koji nikad ne izlaze iz mode. Vrlo su jednostavni za kombinirati jer pristaju svim modnim kombinacijama te ih smiruju. Ovakve sunčane naočale pristaju svakom tipu tena, a iako na prvu djeluju obično, one imaju mogućnost da podignu cijelu kombinaciju.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: Reserved, 79,90 kn; Mango, 135,90 kn; Pull&Bear, 79,90 kn

Možda vas zanima Divne i nisu ludo skupe: omiljene sunčane naočale Meghan Markle ponovno su u prodaji Rubrika Moda Moda

Klasika

Kad spomenemo klasične sunčane naočale, gotovo uvijek nam na pamet padaju crni modeli jednostavnog oblika. S takvim modelima ne možeš pogriješiti, a možeš ih nositi iz sezone u sezonu. Kombinacijama mogu dati ozbiljniju i strožu notu, a i veoma su elegantne. Vjerojatno ne postoji žena koja nema barem jedan takav model.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: Mango, 103,90 kn; Bershka, 79,90 kn; Mohito, 99 kn

Staklo u boji

Ovakvi modeli veoma su efektni te nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a i najjednostavniji stajling učinit će zanimljivijim. A i pogled koji se pruža u boji nije na odmet te može biti pravo osvježenje.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: Mango, 135,90 kn; Sinsay, 29,90 kn; H&M, 76 kn

Smeđe

Uz crne i smeđe modele ubrajamo u one klasične. Dok će se mnogi bez razmišljanja odlučiti za crne, kad su u pitanju ove - tu će malo zastati i preispitati se. Ovaj model odlično stoji plavušama, ali i brinetama i crnkama. Nije loše imati jedan ovakav model doma pa makar u ladici jer kad tad ćeš im dati šansu.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: Reserved 79,90 kn; Bershka, 99,90 kn; Pull&Bear, 79,90 kn

Možda vas zanima 10 modnih trendova koji su obilježili desetljeće, ali ih je 2020. bolje ostaviti iza sebe Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0